SLIK BLE EINAR (68) KVITT SØVNVANSKENE

Søvnvansker

Insomni (søvnvansker) er den vanligste søvnforstyrrelsen og blant de vanligste helseplagene i alle aldersgrupper. I over 10 år slet Einar med våkenetter, dårlig søvn og hyppige toalettbesøk. Omsider har han funnet løsningen!

Søvnvansker og hyppige toalettbesøk er normalt med alderen

Regelmessig og tilstrekkelig søvn er selvsagt en viktig forutsetning for å vedlikeholde god helse. I de siste årene har vi fått mer kunnskap om følgene av søvnvansker, som trekker med seg mange andre helseproblemer.

Om du ikke sover nok kan dette i første omgang påvirke humøret og konsentrasjonsevnen. Hjernen fungerer dårligere. Over lengre tid med søvnvansker blir vi også mer utsatte for andre sykdommer. Immunforsvaret fungerer dårligere og kroppens evne til å lege seg selv minker.

I følge undersøkelser gjennomført av Folkehelseinstituttet (FHI) viser det seg at nærmere 30% av befolkningen har ukentlige søvnvansker, og 15% har alvorlige søvnvansker.

Kilde: Helsedirektoratet.no

- Endelig sammenhengende søvn gjennom hele natten

I over 10 år slet Einar (68) med dårlig søvn, våkenetter og hyppig vannlating på natten. Vi har fulgt Einar gjennom den første tiden med bruk av Ashwagandha Forte, for å finne ut mer om hans personlige erfaringer med produktet, og har samlet hans observasjoner og vurderinger.

Ashwagandha Forte hjelper deg til bedre søvn og lettere innsovning slik at du får økt livskvalitet og kan føle deg uthvilt om morgenen. Hovedbestanddelen, Ashwagandha, er et naturlig kosttilskudd med lange tradisjoner for bruk, hentet fra roten til ashwagandhaplanten. Det er et som effektivt sovemiddel som beroliger, og som ikke virker sløvende, ved bruk eller dagen derpå.

Samtidig motvirker det også infeksjoner og styrker immunforsvaret, samtidig som regenereringen av vev forbedres, noe som kan forklare en del av de positive opplevelsene som Einar har hatt med Ashwagandha Forte.

Einar Bjørn 2

Artikkelen fortsetter etter annonsen

De første resultatene lot ikke vente på seg

Etter den første prøveperioden kunne vi sammen evaluere de første inntrykkene og merkbare resultatene. Einar kunne fortelle:

 “Jeg har brukt Ashwagandha Forte i 2 måneder nå og merker en generelt god følelse.

-Er det noe spesielt som du kan fremheve?

Om jeg skal uttale meg om noe spesifikt nå, så er det at jeg sover bedre om natten, jeg våkner ikke så ofte for å gå på do, noe jeg har slitt med i mange år.

-Så du har merket en tydelig forbedring?

Jeg opplever faktisk netter hvor jeg sover gjennom hele natten, noe som har vært uvanlig for meg. Resultatet ser allerede veldig lovende ut, og jeg er fornøyd så langt.”

Etter seks måneder tok Einar selv kontakt med oss for å følge opp hvilke effekter han kunne legge merke til. -Var han fortsatt fornøyd med resultatene?

“Jeg er meget fornøyd med å bruke Ashwagandha Forte! For et par dager siden startet jeg på pakke 3 med den fantastiske urten Ashwagandha.”

-Hvorfor er du så entusiastisk?

-Jeg merker tydelig at jeg sover bedre på natta, og at søvnkvaliteten er blitt mye bedre! Jeg våkner sjeldnere på natta for å måtte gå på toalettet nå. Enkelte netter kan jeg sove uten å våkne før morgenen – det er jo en fantastisk god følelse!”

-Den siste gangen vi snakket med Einar ble det også mye skryt.

“Det skjer oftere og oftere at jeg sover hele natten uten å våkne. Jeg opplever en klar forbedring av søvnkvaliteten.

-Vil du si at den regelmessige bruken fører til stadig bedre resultater?

Nå våkner jeg ofte klar og uthvilt før klokken ringer om morgenen og det å kunne slippe å måtte opp på toalettet om natten er helt fantastisk. Med bedre netter blir dagene uten tvil bedre også. Jeg er takknemlig, og kommer til å fortsette med Ashwagandha Forte hver dag.”

Mer energi med bedre søvn

Artikkelen fortsetter etter annonsen

Søvnmangel kan skape utfordringer for helsen

Søvnmangel, og er blant de vanligste helseplagene i alle aldersgrupper. Søvn er selvfølgelig viktig for å opprettholde en god helse. Dårlig eller lite søvn kan påvirke humøret, konsentrasjonsevnen og yteevnen, og det svekker immunforsvaret.

Ashwagandha Forte er satt sammen av flere naturlige virkestoffer som hjelper deg til bedre søvn og lettere innsovning, slik at du får bedre livskvalitet og føler deg uthvilt og rask på morgenen.

Den viktigste komponenten for nattesøvnen er ekstrakter fra roten til Ashwagandhaplanten. Denne naturlige ingrediensen har over mange tusen år blitt brukt som et beroligende middel for lettere innsovning, bedre konsentrasjon, og et bedre immunforsvar. Det er gjennomført en rekke vitenskaplige studier som bekrefter urtens effekt for nettopp en lettere innsovning og forbedring av søvnkvalitet. 

Samtidig bidrar også magnesium og vitamin B12 til en bedre nervefunksjon, samtidig som magnesium bidrar til bedre muskelrestitusjon og motvirker kramper og stivhet.

Finn ut mer om effekten til virkestoffene i Ashwagandha Forte.

Forbedrer

Søvn, humør og kognitiv funksjon

Reduserer

Stress, tretthet og utmattelse

Ja Takk! Jeg ønsker å prøve Ashwagandha Forte GRATIS* i 30 dager!

1

Fyll inn ditt telefonnummer

2

Kontroller din adresse og send inn

3

Motta din prøvepakke i løpet av få dager

Henter informasjon, vennligst vent noen få strakser.

Vi har gleden av å invitere deg til å prøve Ashwagandha Forte!

Tilbudet varer kun i en begrenset periode, og en gang pr. husstand.

Du får hele 30 dagers forbruk og betaler kun 55 kr for porto, trygt og raskt levert rett til hjem i din postkasse.

Det er ingen forskuddsbetaling,  bindingstid eller kjøpsforpliktelse i abonnementet, du behøver bare å gi oss beskjed 14 dager før neste utsendelse dersom du ikke ønsker automatiske leveringer.

For at du trygt skal kunne vurdere produktet har du selvsagt også 14 dagers ubetinget angrerett på første forsendelse. Benytter du deg av angreretten må du selv dekke returporto. Les mer om din angrerett her. 

Trygg og sikker bestilling.

     

Nature Pharma Norge AS er registrert hos Mattilsynet og benytter posten til utsendelser av pakker.