Spørsmål og svar

Trenger du hjelp med bestillingen din? Har du et spørsmål du trenger svar på umiddelbart? Under finner du en oversikt over flere spørsmål andre også lurer på! Hvis du ikke finner svar på ditt spørsmål er, ikke nøl med å ta kontakt.

Vi er alltid klare til å hjelpe deg på telefon 333 70 000 mandag til fredag 08:00 – 16:00. 

Prøv Ashwagandha Forte i hele 30 dager til kun 99kr inkludert frakt!

Produkt

Ashwagandha Forte utviklet og produsert i Norge og er et kosttilskudd med virkestoffer som er optimalisert for å gi god fysisk helse og mental balanse. I kosttilskuddet kombineres ekstrakt fra ashwagandha-roten, med vitamin B12, vitamin D og Magnesium, for en best mulig effekt på helsen.

Ashwagandha har vært brukt i mer enn 3000 år. Planten har en sentral plass i tradisjonell indisk medisin, og har vært oppført som en legeurt i urtelisten for legemiddel i Norge, frem til januar 2020. Planten har mange legende egenskaper, men den har havnet litt i skyggen av syntetiske medisiner.

Ashwagandha har blitt benyttet i årtusener, for å gi kraft, balanse og harmoni. Nye studier bekrefter bruken og antyder at Ashwagandha kan bidra til økt toleranse for stress, bedre fysisk og mental kapasitet, samt emosjonell balanse og lettere innsovning.

Ashwagandha Forte er ikke et multivitaminprodukt men med kombinasjonen Ashwagandha, vitamin D3, vitamin B12 og Magnesium gjør at produktet passer for alle voksne personer.

De fleste voksne vil finne helseeffekter hvor Ashwagandha Forte kan bidra positivt.

Vær varsom:

Produktet skal ikke tas av barn under 18 år, det skal ikke tas om man har hypertyreose (overaktiv skjoldbruskkjertel/ høyt stoffskifte (gjelder ikke for lavt stoffskifte), er gravid og/eller ammende. 

Kosttilskudd skal ikke erstatte en variert kost og en sunn livsstil. Oppbevares utilgjengelig for barn. 

Vår ashwagandha er ekstrakt av kun roten. Det er uten blader og kvister, og er derfor tryggere enn ekstrakter som inkluderer flere deler av planten. Ekstrakt av Ashwagandha-rot regnes for å være svært trygt og det er ingen registrerte legemiddelinteraksjoner. Likevel er det viktig å være oppmerksom om man tar legemidler samtidig. Det er særlig blodtrykk-, diabetes-, stoffskifte eller immunreduserende legemidler. 

Anbefalt daglig inntak er 1 tablett (kan dobles ved behov). Inntak utover dette bør ikke overskrides.

Klinisk trygg vanlig daglig dosering er 300mg til 4 000 mg per dag, alt etter hvilken effekt som er ønskelig.

Er du usikker i forhold til å kombinere Ashwgandha Forte og konkrete sykdommer/medisiner anbefaler vi at du samråder deg med din fastlege.

Ashwagandha Forte er glutenfri, gmo-fri og sukkerfri. Kan tas av vegetarianere.

Ashwagandha Forte er utviklet i samarbeid med Optipharma i Drøbak hvor også produksjonen foregår.

Opthipharma ble etablert i 2010 og har siden den gang utviklet mange anerkjente produkter innen helsekost. Optipharma er en kunnskapsrik, profesjonell og effektiv aktør, som produserer Ashwagandha Forte for oss.

Med over 24 års erfaring i utvikling, testing og produksjon av kosttilskudd og helsekost, er den norske produsenten Optipharma en god støttespiller og partner. 

Ett av våre viktigste kriterier for valget av produsent, er at produktet skal produseres i Norge, slik at produsent har god erfaring med kravene og følger regelverket til Mattilsynet og andre forskrifter. Dette innebærer bl.a. regler for produktene, merking og markedsføring.

Optipharma følger de vanlige reglene for matproduksjon og fremstilling av kosttilskudd og helsekost, for en sikker produksjon og et bra produkt for deg.

Det avhenger av deg og din kropp. Vi anbefaler alle til å starte med en tablett på kvelden de første 3 ukene, gjerne til kvelds med mat og drikke. Deretter kan man teste en på morgenen også, for å se hvordan de neste ukene blir. Husk at det varierer mye på hvor raskt hver enkelt oppnår ønsket effekt, slik at det blir litt «jobbing» med å prøve seg litt frem på hva som passer deg best for å oppnå ønsket resultat.

Produsenten av urten Ashwagandha gjennomfører pestesid analyse for å avdekke «urenheter» og «tungmetaller» i roten, slik at vi alltid er sikre på at ingrediensene er av beste kvalitet og trygg for våre kunder. 

På grunn av økt popularitet og etterspørsel er det viktig at produktet er kontrollert med hensyn på virkestoff, tungmetaller, sprøytemidler og mikrobiologisk forurensing.

Ashwagandha blir ansett som et trygt produkt og den ble lovlig å bruke i Norge av legemiddelverket i 2019. Da har det produktet hatt en grundig farmakologisk vurdering.

Kosttilskudd er næringsstoffer i konsentrert form som skal supplere et sunt og variert kosthold. Det kan også defineres som vitaminer, mineraler og andre stoffer som kan ha en fysiologisk eller ernæringsmessig effekt. Urter, alger, fettsyrer og fiber er eksempler på kosttilskudd som ikke er vitaminer eller mineraler. Næringsstoffene i kosttilskudd kan enten finnes naturlig i produktet, eller så kan det være tilsatt.

Ashwagandha Forte inneholder pr. tablett (30/60 tabletter pr. eske):

Ashwagandha: 300 mg.
Vitamin D3: 5 microgram
Vitamin B12: 2,5 microgram
Magnesium: 56 mg.

Ingredienser:
Ashwagandha ekstrakt (Withania somnifera), hvorav min. 7% withanolider. Fyllstoff (cellulose). Magnesiumoksid. Overflatebehandlingsmidler (kalsiumfosfater, magnesiumsalter av fettsyrer). Metylkobnalamin (Vit. B12). Kolekalciferol (Vit. D3)

Ashwagandha Forte  er glutenfri, gmo-fri og sukkerfri. Kan tas av vegetarianere.

Her får du en god oversikt over helseeffekter og hvilke helsefordeler Ashwagandha Forte kan gi: https://ashwagandha.no/helseeffekter-av-ashwagandha/

Det varierer fra person til person. Noen får umiddelbar effekt mens andre trenger uker og måneder før de merker noe. Etter 3 måneder bør de fleste merke en god effekt, selv om den også kan forsterke seg etter 3 måneder. Mange som har stoppet å ta Ashwagandha Forte etter noen måneder merker først da at de faktisk har hatt god effekt av Ashwagandha Forte, og starter derfor opp igjen.

Ikke alle reagerer likt på alt, noen kan ha kryssallergier osv., så noen tilbakemeldinger på uønskede bivirkninger vil desverre alltid forekomme. Heldigvis er disse meget få i forhold til det antall som inntar Ashwagandha daglig. 

Størrelsen på dosen av daglig inntak spiller også inn. Vi anbefaler max 600 mg. pr. dag, men regnes som klinisk trygg med en vanlig daglig dosering mellom 300mg til 4 000 mg per dag. 

De vanligste bivirkningene er: 

  • Trøtthet som normalt dukker opp i starten men går over etter noen dager. Skulle trøttheten ikke gå over så inntar man Ashwagandha Forte på kvelden istedenfor på morgenen/dagtid. 
  • Noen opplever ubehag i magen og/eller sure oppstøt/»brennende» hals. 

Vær varsom:

 

Produktet skal ikke tas av barn under 18 år, det skal ikke tas om man har hypertyreose (overaktiv skjoldbruskkjertel/ høyt stoffskifte (gjelder ikke for lavt stoffskifte), er gravid og/eller ammende. 

Kosttilskudd skal ikke erstatte en variert kost og en sunn livsstil. Oppbevares utilgjengelig for barn. 

Vår Ashwagandha er ekstrakt av kun roten. Det er uten blader og kvister, og er derfor tryggere enn ekstrakter som inkluderer flere deler av planten. Ekstrakt av Ashwagandha-rot regnes for å være svært trygt og det er ingen registrerte legemiddelinteraksjoner. Likevel er det viktig å være oppmerksom om man tar legemidler samtidig. Det er særlig blodtrykk-, diabetes-, stoffskifte eller immunreduserende legemidler. 

Anbefalt daglig inntak er 1 tablett (kan dobles ved behov). Inntak utover dette bør ikke overskrides.

Klinisk trygg vanlig daglig dosering er 300mg til 4 000 mg per dag, alt etter hvilken effekt som er ønskelig.

Er du usikker i forhold til å kombinere Ashwgandha Forte og konkrete sykdommer/medisiner anbefaler vi at du samråder deg med din fastlege.

Ashwagandha Forte er glutenfri, gmo-fri og sukkerfri. Kan tas av vegetarianere.

Det kan være en fargenyanse fra produktsjon til produksjon, dette er normalt og betyr ikke at det er noen forskjell med tanke på ingredienser eller virkning.

Produktspesifikasjonen på fargebeskrivelsen av Ashwaganda er fra brun til mørkebrun.
Dette er et naturprodukt hvor fargen variere fra batch til batch p.g.a. jordsmonn, sesong , voksested og klimatiske forhold. 

Vitaminer og mineraler er nødvendig for at prosesser i kroppen skal fungere normalt. Derfor vil kosttilskudd ha en gunstig effekt på kroppen om man av ulike grunner ikke får tilført nok viktige næringsstoffer fra kostholdet. Et godt eksempel på stoffer mange ikke får nok av, er fettsyrer som omega-3. Omega-3-fettsyrer er nødvendig for vedlikehold av livsviktige funksjoner, og disse må tilføres kroppen utenifra.

Et adaptogen er en substans som øker kroppens motstand mot stress, og fremmer en balanserende effekt på ulike systemer i kroppen, inkludert immunforsvaret, nervesystemet og hjerte- og karsystemet. Ashwagandha er en slik substans (urt).

Dersom du har spørsmål knyttet til ditt abonnement, betaling eller kundeportalen. Besøk naturepharma.no.

Betaling

Kr. 0,-. Vi inkluderer alltid frakt vi våre forsendelser.

Vi legger alltid ved faktura i våre forsendelser. Faktura er adressebærer med ditt navn og adresse på, slik at forsendelsen kommer riktig frem. 

Ved lansering av kort kan du også ved registrering av prøvepakken velge å betale med kort (Visa, Mastercard og AmEx) eller med faktura (14 dagers forfall fra postdato).

Dette kan senere også endres på mine sider, eller ved å kontakte oss på [email protected]

Det er beregnet en tablett pr. dag i ditt abonnement. Ønsker du å ta to tabletter pr. dag kan du selv enkelt endre ditt abonnement på «min side» eller ta kontakt med vår kundeservice. Du får 50% rabatt på ekstra tablett i abonnementet (gjelder også ved 2 stk. i husstanden som ønsker å ta Ashwagandha Forte). 

Du har angre- og returrett på første forsendelse (startpakken som må være uåpnet og i samme stand som ny). Om du allerede har betalt startpakken vil du få tilbakebetalt beløpet. Det er ingen angre- eller returrett på påfølgende forsendelser i abonnementet, derfor heller ingen tilbakebetaling. 

En gebyrfraktura fra oss kan være for ugyldig retur av forsendelse, at vi må sende forsendelsen 2 ganger p.g.a uriktig adresse eller for underbetalt porto hvor vi får både porto- og gebyrfaktura fra posten.

Det kan skje alle at man i perioder ikke makter alle økonomiske forpliktelser, selv om man egentlig ønsker å fortsatt motta Ashwagandha Forte.

Ved slike tilfeller vil abonnementet automatisk bli pauset frem til du er ajour med innbetalingene hvor da abonnementet automatisk aktiveres igjen, slik at du kan fortsette med Ashwagandha Forte. 

Vi anbefaler at du kontakter kundeservice for å finne en løsning slik at du slipper pause i abonnementet.

Dersom du i denne perioden allikevel ønsker å motta Ashwagandha Forte kan du kontakte kundeservice og f.eks. betale med kort. 

Abonnement

Du kan bestille enkelt via bestillingskjema på www.ashwagandha.no eller sende mail til [email protected] eller ved å ringe oss på tlf. 333 70 000.

Introduksjonstilbudet gjelder kun 1 gang pr. husstand. Ved bestilling av flere prøvepakker, anses bestilling som reaktivering av abonnement. 

Du vil normalt motta din prøvepakke 6-12 dager etter bestilling. Senest innen 20 virkedager.

Som abonnent får du faste forsendelser hver fjerde måned for kun kr 249 pr måned (totalt kr. 996,-), frakt inkludert.

Ja, på prøvepakken har du 14 dager angre- og returrett fra bestillingstidspunkt. Det er ikke angre- eller returrett på de påfølgende forsendelsene i abonnementet.

Abonnementet stoppes ikke automatisk ved retur av forsendelsen da vi ikke vet om det er noe feil fra posten, adressen osv. Ta kontakt med kundeservice for stopp, pause eller endring i abonnementet.

For at du ikke skal risikere å gå tom for Ashwagandha Forte sendes det automatisk Ashwagandha Forte til din postadresse hver 4 måned (16 uker) som inneholder 4 måneders forbruk. Du kan når som helst si opp abonnementet, være da obs på 14 dagers oppsigelsesfrist før neste utsendelse (dato for neste utsendelse står på faktura).

Ja, du kan pause eller stoppe abonnementet når du måtte ønske, vi har ingen bindingstid, kun 14 dagers frist for pause/oppsigelse før neste utsendelse (dato for neste utsendelse står på faktura).

Det kan skje alle at man i perioder ikke makter alle økonomiske forpliktelser, selv om man egentlig ønsker å fortsatt motta Ashwagandha Forte.

Ved slike tilfeller vil abonnementet automatisk bli pauset frem til du er ajour med innbetalingene hvor da abonnementet automatisk aktiveres igjen, slik at du kan fortsette med Ashwagandha Forte. 

Dersom du i denne perioden allikevel ønsker å motta Ashwagandha Forte kan du kontakte kundeservice og f.eks. betale med kort. 

Noen merker god effekt umiddelbart, andre trenger lengre tid, men med 30 dagers prøvepakke til sterkt redusert pris kan man finne ut om man tåler produktet og føler for å fortsette uten at det skal koste for mye å komme i gang.

Min side

Dersom du har behov for å endre ditt abonnement, kan du enkelt gjøre det ved å logge deg på min side, der kan du både endre kontaktinformasjon, produkt og forsendelsesfrekvens.  Du kan også alltid ta kontakt med kundeservice for bistand. 

Dato for neste forsendelse fremgår på din siste faktura og er alltid synlig på min side

Dine fakturaer og/eller kvitteringer ligger tilgengelig nederst på min side. Dersom du ikke skulle finne din faktura/kvittering ta kontakt med kundeservice. 

P.t. tilbyr vi kun faktura. Vi vil senere i 2024 lansere kortbetaling. 

Nei, det er kun mulig å enten et standard abonnement eller dobbelt abonnement pr bruker. Dersom du ønsker flere abonnement, må lage en ny bruker eller ta kontakt med kundeservice. 

Ditt brukernavn er knyttet opp mot ditt kundenummer, og kan dermed ikke endres. 

Når du oppretter en konto hos oss, vil ditt passord automatisk være ditt registrerte telefonnummer. Dersom du senere skulle ønske å endre passord kan du enkelt gjøre det ved å logge på min side, og navigere til knappen endre under din kontakt informasjon.  Du må da skrive inn ditt nåværende passord og fylle ut nytt passord. 

Dersom du senere ønsker å endre din adresse kan du enkelt gjøre det ved å logge på min side, og navigere til den grønne knappen «endre» under din kontakt informasjon.  Der fyller du enkelt ut ny kontaktinformasjon og klikker lagre. 

PS. Dersom du har fått melding om retur grunnet feil/manglende adresse og oppdaterer dette på min side, må du fremdeles gi beskjed til kundeservice om at din adresse er oppdatert. 

Dersom du senere ønsker å endre din e-postadresse kan du enkelt gjøre det ved å logge på min side, og navigere til den grønne knappen «endre» under din kontakt informasjon.  Der fyller du enkelt ut ny e-post og klikker lagre. 

For å endre telefonnummer må du ta kontakt med kundeservice, da din konto er knyttet opp mot ditt telefonnummer som en identifikator. 

Terje Vadset (78 år)

Jeg husker ikke helt nøyaktig, men det føltes nesten ut som om krampene forsvant over natten. Jeg var en de heldige utvalgte som opplevde rask virkning og har brukt Ashwagandha Forte i 2 år. Jeg kan ikke se for meg at jeg noen gang kommer til å slutte. Hvis jeg glemmer å ta dem, er det helt forferdelig. 

Marte Fagerli (Trøndelag)

Mitt navn er Marte, er 43 år og jobber full tid som sykepleier. Liker å ha ett aktiv liv, derfor er det viktig for meg å ha overskudd i hverdagen. Med Ashwaganda forte har jeg fått bedre nattesøvn, jeg føler meg mer konsentrert og skjerpa på jobb, og kommer hjem etter endt arbeidsdag og har fortsatt overskudd til hjem, barn og en aktiv fritid. Derfor fortsetter jeg å ta mine Ashwaganda daglig. 

Vibeke K. (61 år)

Jeg tok en tablett Ashwagandha Forte om kvelden med vann, og en neste morgen, og virkningen for mitt vedkommende var umiddelbar. Stresset var borte, hodet klart og konsentrasjonen på topp.

Einar Reitan (Vågå)

Jeg er superfornøyd med å bruke Ashwagandha Forte! Har nå for et par dager siden startet på pakke 2 (eller kanskje 3) av dette fantastiske produktet. Jeg merker tydelig at jeg sover bedre om natta, søvn-kvaliteten er gått opp! Våkner sjeldnere på natta for å måtte gå på toalettet nå. Enkelte netter kan jeg sove uten å våkne før morgenen - det er jo en fantastisk god følelse!

Brit Maria (64 år)

Rent tilfeldig kom jeg over en annonse for Ashwagandha Forte tenkte at jeg kunne gi det et forsøk. Jeg var likevel litt skeptisk da jeg bestilte, jeg var usikker på hvor god effekt disse kom til å ha. 

Nå tar jeg en tablett morgen og en tablett hver kveld, og har ikke hatt antydninger til kramper om natta lenger. Det er helt utrolig at disse tablettene kan gjøre at jeg har fått livet mitt tilbake! En ting er krampene, de er ille nok, men jeg har fått en innvendig ro jeg aldri tidligere har kjent på. Helt fantastisk!

Silvia Sørlie (64 år)

Ashwagandha Forte ga meg en følelse av mer balanse. Jeg begynte å sortere tankene bedre, humøret mitt forbedret seg, og jeg fant en slags yin og yang. Jeg kjenner at en tablett om dagen gir meg mer pusterom. I tillegg sover jeg bedre om natten. 

Jeg kan anbefale Ashwagandha Forte til andre som søker etter en måte å håndtere stress, indre uro, eller søvnproblemer på. Min egen erfaring har vist at naturlige tilskudd kan gjøre en forskjell for å oppnå en bedre livskvalitet.

Vigdis (Tidligere sykepleier)

Jeg har forsøkt det meste for å kvitte meg med det evige tankekjøret som ga meg mye stress og uro. Etter å ha blitt pensjonert så trodde jeg at jeg skulle klare å senke skuldrene og stresse mindre, men uroen og stresset var der daglig uten unntak. 

Det var først etter å ha begynt på Ashwagandha Forte at jeg merket at jeg stresser mindre, og jeg er mye mindre bekymret. Jeg har også fått langt bedre søvnkvalitet, nettopp som følge av at uroen ikke er til stede.

Ragnhild Fosmark (76 år)

-Jeg kunne være trøtt, men når jeg la meg var jeg lys våken igjen. Det var så frustrerende, og når jeg fant annonsen for Ashwagandha Forte på Facebook kl 3 på natta, tenkte jeg at jeg ikke hadde noe å tape på det. Jeg kan nå legge meg og sove som en stein til morgenen, det er helt utrolig!

Det er deilig å omsider få den nødvendige mengden søvn! Jeg har anbefalt Ashwagandha Forte til alle venner og familien, da flere jeg kjenner har et evig tankekjør når de skal legge seg.

Vibeke (50 år)

Jeg bruker ingen medisiner, og har hatt problemer med å finne roen på kveldene. Tre uker etter jeg begynte å ta Ashwagandha Forte spurte min faste hudpleier meg om hva jeg hadde gjort. Hun kunne se endringen på hele meg. Det var ikke lenger tvil om at dette fungerer! Jeg anbefaler Ashwagandha Forte til alle som ønsker energi, samtidig som ønsket om å finne balanse i livet.

Maja Øierud (Drammen)

Det å ta Ashwagandha Forte er faktisk som en A-ha opplevelse! Jeg kan puste lettere, og nå klarer jeg faktisk å slappe av. I tillegg merker jeg at fokuset mitt har endret seg. Nå er jeg ikke så opptatt av hva alle andre tenker og tror om meg, og bare det i seg selv er en “game changer” i livet mitt. Jeg anbefaler Ashwagandha Forte til alle som ønsker energi, samtidig som ønsket om å finne balanse i livet.

Therese Aasvik (Oslo)

Jeg har brukt Ashwaganda Forte i et halvt år nå og merker god virkning. Jeg sover bedre, er mindre stresset og en smerte som jeg har hatt i høyre kne i flere år, er helt borte. Tar en pille hver morgen. Jeg er veldig glad for at det også er B12 i tilskuddet, da jeg gikk over til kjøttfritt kosthold for tre år siden.

Morten Jensehagen (67 år)

I førsten var det bare noe jeg tilfeldigvis så på nett, og bestilte en prøvepakke. Jeg tok det ikke regelmessig, men så syntes jeg det begynte å skje noe så da tok jeg Ashwagandha forte hver dag. Etter en månedstid var jeg ikke lenger i tvil om virkningen, og tar derfor Ashwagandha Forte fast på tredje måneden.

Nå er krampene om natten stort sett helt borte.  Jeg sover endelig godt om natten igjen! Livskvaliteten blir noe helt annet. Når du ikke har kramper i beinet kan du bare ligge å kose deg.

Prøvetilbud

Vi inviterer deg til å prøve Ashwagandha Forte i hele 30 dager til kun 99kr inkludert porto! Dermed kan du også kan erfare de gode virkningene! 

Produsert i Norge

Etter strenge krav fra Mattilsynet

Ingen Bindingstid​

14 dagers angrerett på første forsendelse

Gratis og Rask Frakt

Levert rett hjem til din postkasse

Ja Takk! Jeg ønsker å prøve Ashwagandha Forte i 30 dager til kun 99 kr!

1

Fyll inn ditt telefonnummer

2

Kontroller din adresse og send inn

3

Motta din prøvepakke i løpet av få dager

Henter informasjon, vennligst vent noen få strakser.

Vi har gleden av å invitere deg til å prøve Ashwagandha Forte!

Tilbudet varer kun i en begrenset periode, og en gang pr. husstand.

Du får hele 30 dagers forbruk til kun 99 kr inkludert porto, trygt og raskt levert rett til hjem i din postkasse.

Det er ingen forskuddsbetaling,  bindingstid eller kjøpsforpliktelse i abonnementet, du behøver bare å gi oss beskjed 14 dager før neste utsendelse dersom du ikke ønsker automatiske leveringer.

For at du trygt skal kunne vurdere produktet har du selvsagt også 14 dagers ubetinget angrerett på første forsendelse. Benytter du deg av angreretten må du selv dekke returporto. Les mer om din angrerett her. 

Trygg og sikker bestilling.

     

Nature Pharma Norge AS er registrert hos Mattilsynet og benytter posten til utsendelser av pakker.