Kundehistorier

Svært mange av våre kunder anbefaler Ashwagandha Forte videre til venner og familie. Det er ikke uten grunn at tusenvis allerede har prøvd kosttilskuddet og velger å fortsette å ta det regelmessig. Her kan du lese mer om våre kunders erfaring med Ashwagandha Forte.

Ashwagandha Forte kundehistorier
Rolf Meyer

Rolf Meyer

86 år

Jeg merket forskjell etter en dose Ashwagandha Forte. Det gjorde at jeg fikk sove og slapp å stå opp om natten, sier Rolf. 

Nå har han brukt Ashwagandha Forte i et halvt år, og får fullt utbytte av produktet. 

-Jeg pleier å ta to tabletter om kvelden. Det gikk vel en måneds tid før jeg begynte å merke effekten ordentlig. Da ble virkningen veldig mye bedre.

Etter at han begynte med ashwagandha, har han merket flere positive virkninger.

Ashwagandha Forte innholder Aquamin magnesium, som er veldig bra mot urolige ben. Det har jeg hatt iblant, og det kan være veldig plagsomt. Nå er det helt vekk, forteller Rolf.

-Jeg begynte jo med ashwagandha for å se om det hjalp mot mine prostataplager, men jeg merket etterhvert at det hjalp mot andre ting også, sier Rolf.

Han forteller at han tidligere har vært veldig stresset, men at ashwagandha har en beroligende og avslappende virkning.

-Jeg fikk et middel som jeg har brukt mye når jeg har vært veldig stresset og deppa. På pakningen står det at det bare skal brukes ved absolutte behov. Det trenger jeg ikke gjøre nå. Jeg har kuttet det helt ut, og latt Ashwagandha Forte ta over.  I tillegg har det hatt positiv effekt på humøret og tålmodigheten.

– Jeg er en veldig utålmodig mann. Hvis ting skal skje, må det skje nå. Jeg hater å utsette ting, forteller Rolf.

Her har kona også merket en forskjell.

– Kona mi liker at jeg ikke er den hissigproppen lenger. Jeg merker jo selv at jeg kan være litt stor i kjeften noen ganger. Det er jeg ikke lenger. Jeg tror at ashwagandha har hjulpet til med det, sier Rolf med et smil. 

 

Terje lever et aktivt liv. Etter 8 år som ordfører i Skodje kommune i Møre og Romsdal, driver han nå restauranten MT food sammen med kona. 

– Jeg jobber 10 til 12 timer hver dag. Det er jeg som åpner, vasker, kutter grønnsaker og kylling og stenger sjappa. 

Med så stressende arbeidsdager, er det viktig å sove godt. Nå våkner han ikke lenger av de forferdelige krampene om natten. 

-Eldre folk sover jo mindre, men nå sover jeg så bra at jeg klarer meg godt. Jeg merker hvis jeg glemmer å ta ashwagandha. Om jeg ligger i en litt rar stilling, da kan det bite til. 

-Jeg husker ikke helt nøyaktig, men det føltes nesten ut som om krampene forsvant over natten. Jeg var en de heldige utvalgte som opplevde rask virkning. 

Nå har Terje brukt Ashwagandha Forte i 2 år.

– Jeg kan ikke se for meg at jeg noen gang kommer til å slutte. Hvis jeg glemmer å ta dem, er det helt forferdelig. 

Terje Vadset 2

Terje Vadset

78 år

IMG_4509

Maja Øierud

Drammen

Det å ta Ashwagandha Forte er faktisk som en A-ha opplevelse! Jeg kan puste lettere, og nå klarer jeg faktisk å slappe av. I tillegg merker jeg at fokuset mitt har endret seg. Nå er jeg ikke så opptatt av hva alle andre tenker og tror om meg, og bare det i seg selv er en “game changer” i livet mitt.

Maja forteller at hun har opplevd mye fysiske plager og at hun til tider har vært nervøs og bekymret. Det har igjen ført til at hun har sittet og grublet ofte, og da har naturlig nok uroen og bekymringene kommet snikende.

-Det er veldig vanskelig å klare å roe seg ned når kroppen hele tiden er i “høygir” grunnet bekymringer. Jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke så for meg de store forandringene  når jeg begynte å ta Ashwagandha Forte, men tenkte at jeg kan gi alltids gi det en sjanse. Jeg hadde aldri trodd at et kosttilskudd skulle klare å gi meg en lettere hverdag, men der tok jeg faktisk grundig feil. Jeg har også forsøkt å slutte med Ashwagandha Forte en periode og merket stor forskjell. Så det var ingen tvil om at dette fungerer!

Nå kan Maja oppleve at hun lettere takler utfordrende situasjoner, både på jobb og på hjemmebane.

-Jeg må også nevne at jeg opplever mye mindre humørsvingninger, og er generelt lettere til sinns. Mannen min har selv sett den gode effekten dette har hatt på meg, så nå har han også begynt på Ashwagandha Forte. Jeg anbefaler det til alle venner og familie, for dette er et kosttilskudd jeg går god for!

Jeg bruker ingen medisiner, og har hatt problemer med å finne roen på kveldene. Tre uker etter jeg begynte å ta Ashwagandha Forte spurte min faste hudpleier meg om hva jeg hadde gjort. Hun kunne se endringen på hele meg. Det var ikke lenger tvil om at dette fungerer!

Jeg sluttet på de i noen dager for å teste om de virkelig fungerte. Det var ingen tvil – Ashwagandha Forte var grunnen til at jeg hadde alt overskuddet og at jeg kunne roe meg ned når jeg trengte det. 

-Det er ikke aktuelt å gå en dag uten trening. Jeg har sett hvor viktig det er å være fysisk aktiv i hverdagen, og hva som skjer når vi ikke er det. Men tidligere klarte jeg ikke å finne roen i kroppen etter treningen. Det blir vanskelig på kvelden når jeg bare ønsker å slappe av. Ashwagandha Forte kombinert med trening føler jeg gir meg en dobbel effekt. 

Jeg anbefaler Ashwagandha Forte til alle som ønsker energi, samtidig som ønsket om å finne balanse i livet.

Vibeke - 50

Vibeke

50 år

Therese Aasvik

Therese Aasvik

Oslo

Jeg har brukt Ashwaganda Forte i et halvt år nå og merker god virkning. Jeg sover bedre, er mindre stresset og en smerte som jeg har hatt i høyre kne i flere år, er helt borte. Tar en pille hver morgen. Jeg er veldig glad for at det også er B12 i tilskuddet, da jeg gikk over til kjøttfritt kosthold for tre år siden.

Uttalelse etter 2 måneder:

Jeg har brukt Ashwagandha Forte i 2 måneder nå og merker en generell god følelse.

Om jeg skal uttale meg om noe spesifikt nå så er det at jeg sover bedre om natten, jeg våkner ikke så ofte for å må gå på do, noe jeg har slitt med i mange år.

Jeg opplever faktisk netter hvor jeg sover gjennom hele natten, noe som har vært uvanlig for meg. Pr. nå ser dette veldig lovende ut og jeg er fornøyd så langt. Når jeg har brukt Ashwagandha Forte over lengre tid vil jeg uttale meg mer

Uttalelse etter 6 måneder:

Jeg er superfornøyd med å bruke Ashwagandha Forte! Har nå for et par dager siden startet på pakke 2 (eller kanskje 3) av den fantastiske urten Ashwagandha.

Jeg merker tydelig at jeg sover bedre om natta, at søvn-kvaliteten er gått opp! Våkner sjeldnere på natta for å måtte gå på toalettet nå. Enkelte netter kan jeg sove uten å våkne før morgenen – det er jo en fantastisk god følelse!

Uttalelse etter 10 måneder:

Det skjer oftere og oftere at jeg sover hele natten uten å våkne, jeg opplever en
klar bedring i søvnkvalitet. Nå våkner jeg ofte klar og uthvilt før klokken ringer om morgenen og det å kunne slippe å må opp på toalettet om natten er helt fantastisk.
Med bedre netter blir dagene uten tvil bedre også. Jeg er takknemlig for kunne ta Ashwagandha Forte hver dag.

Einar Bjørn 2

Einar Reitan

Vågå

Referansekunde Ashwagandha

Vibeke K.

61 år

I en krevende jobb med mye stress har jeg opplevd å sove dårlig og ikke greid å «lande» selv ikke i helgene.

Jeg spiser og lever sunt, og er bevisst på kroppens signaler. Informasjonen om Ashwagandha Forte på nettet gjorde at jeg fikk lyst til å prøve om dette kunne hjelpe meg, så tok en prøvepakke.

Jeg tok en tablett om kvelden med vann, og en neste morgen, og virkningen for mitt vedkommende var umiddelbar. Stresset var borte, hodet klart og konsentrasjonen på topp.

I dag tar jeg en tablett på kvelden med vann og sovner med en gang, og våkner frisk og uthvilt og ikke minst rolig. Har ikke opplevd noen form for bivirkninger, men kan kjenne en mindre effekt dersom jeg drikker kaffe.

Takk Ashwagandha Forte, dette kommer jeg til å fortsette med.

Mitt navn er Marte, er 43 år og jobber full tid som sykepleier. Liker å ha ett aktiv liv, derfor er det viktig for meg å ha overskudd i hverdagen. Med Ashwaganda forte har jeg fått bedre nattesøvn, jeg føler meg mer konsentrert og skjerpa på jobb, og kommer hjem etter endt arbeidsdag og har fortsatt overskudd til hjem, barn og en aktiv fritid. Derfor fortsetter jeg å ta mine Ashwaganda daglig.

Marte Fagerli

Marte Fagerli

Trøndelag

Vigdis løfsnæs

Vigdis (74)

Tidligere sykepleier

– Jeg har forsøkt det meste for å kvitte meg med det evige tankekjøret som ga meg mye stress og uro. Etter å ha blitt pensjonert så trodde jeg at jeg skulle klare å senke skuldrene og stresse mindre, men uroen og stresset var der daglig uten unntak. 

I mange år slet Vigdis med at hun ikke klarte å senke skuldrene og finne roen. Da hun fortsatt var yrkesaktiv trodde hun at stresset var knyttet til arbeidet, men selv ikke som pensjonist forsvant stresset.

– Det var først etter å ha begynt på Ashwagandha Forte at jeg merket at jeg stresser mindre, og jeg er mye mindre bekymret. Jeg har også fått langt bedre søvnkvalitet, nettopp som følge av at uroen ikke er til stede. 

Ragnhild (76) år var så frustrert over lite søvn, at hun ikke visste hvor hun skulle gjøre av seg. Hun har nå opplevd at Ashwagandha Forte har gitt henne hverdagen tilbake.

-Jeg kunne være trøtt, men når jeg la meg var jeg lys våken igjen. Det var så frustrerende, og når jeg fant annonsen for Ashwagandha Forte på Facebook kl 3 på natta, tenkte jeg at jeg ikke hadde noe å tape på det. Jeg kan nå legge meg og sove som en stein til morgenen, det er helt utrolig!

Ragnhild liker å stelle i hagen og styre på kjøkkenet, men det har ikke vært så lett når energien ikke har vært til stede. Nå som hun har begynt på Ashwagandha Forte kan hun igjen ta opp hobbyen, og nattesøvnen er ikke lenger noe tema.

-Jeg fikk alltid med meg den siste nyhetssendingen før midnatt før, men nå sovner jeg før den starter. Det er deilig å omsider få den nødvendige mengden søvn! Jeg har anbefalt Ashwagandha Forte til alle venner og familien, da flere jeg kjenner har et evig tankekjør når de skal legge seg.

Hva_er_Ashwagandha

Ragnhild Fossmark

76 år

Britt Maria

Brit Maria

64 år

Rent tilfeldig kom jeg over en annonse for Ashwagandha Forte tenkte at jeg kunne gi det et forsøk. Jeg var likevel litt skeptisk da jeg bestilte, jeg var usikker på hvor god effekt disse kom til å ha. 

Nå tar jeg en tablett morgen og en tablett hver kveld, og har ikke hatt antydninger til kramper om natta lenger. Det er helt utrolig at disse tablettene kan gjøre at jeg har fått livet mitt tilbake! En ting er krampene, de er ille nok, men jeg har fått en innvendig ro jeg aldri tidligere har kjent på. Helt fantastisk! 

Ashwagandha Forte ga meg en følelse av mer balanse. Jeg begynte å sortere tankene bedre, humøret mitt forbedret seg, og jeg fant en slags yin og yang. Jeg kjenner at en tablett om dagen gir meg mer pusterom. I tillegg sover jeg bedre om natten. 

Jeg kan anbefale Ashwagandha Forte til andre som søker etter en måte å håndtere stress, indre uro, eller søvnproblemer på. Min egen erfaring har vist at naturlige tilskudd kan gjøre en forskjell for å oppnå en bedre livskvalitet.

Silvia Sørlie

Silvia Sørlie

64 år

Morten Jensehagen

Morten Jensehagen

67 år

I førsten var det bare noe jeg tilfeldigvis så, og bestilte en prøvepakke. Jeg tok det ikke regelmessig, men så syntes jeg det begynte å skje noe så da tok jeg det hver dag. 

Etter en månedstid var jeg ikke lenger i tvil om virkningen, og tar derfor Ashwagandha Forte fast på tredje måneden.

-Nå er krampene om natten stort sett helt borte. 

Jeg sover endelig godt om natten igjen! Livskvaliteten blir noe helt annet. Når du ikke har kramper i beinet kan du bare ligge å kose deg.

Prøvetilbud

Vi inviterer deg til å prøve Ashwagandha Forte i hele 30 dager til kun 99kr inkludert porto! Dermed kan du også kan erfare de gode virkningene! 

Produsert i Norge

Etter strenge krav fra Mattilsynet

Ingen Bindingstid​

14 dagers angrerett på første forsendelse

Gratis og Rask Frakt

Levert rett hjem til din postkasse

Ja Takk! Jeg ønsker å prøve Ashwagandha Forte i 30 dager til kun 99 kr!

1

Fyll inn ditt telefonnummer

2

Kontroller din adresse og send inn

3

Motta din prøvepakke i løpet av få dager

Henter informasjon, vennligst vent noen få strakser.

Vi har gleden av å invitere deg til å prøve Ashwagandha Forte!

Tilbudet varer kun i en begrenset periode, og en gang pr. husstand.

Du får hele 30 dagers forbruk til kun 99 kr inkludert porto, trygt og raskt levert rett til hjem i din postkasse.

Det er ingen forskuddsbetaling,  bindingstid eller kjøpsforpliktelse i abonnementet, du behøver bare å gi oss beskjed 14 dager før neste utsendelse dersom du ikke ønsker automatiske leveringer.

For at du trygt skal kunne vurdere produktet har du selvsagt også 14 dagers ubetinget angrerett på første forsendelse. Benytter du deg av angreretten må du selv dekke returporto. Les mer om din angrerett her. 

Trygg og sikker bestilling.

     

Nature Pharma Norge AS er registrert hos Mattilsynet og benytter posten til utsendelser av pakker.