Helseeffekter

Ashwagandha Forte utviklet og produsert i Norge og er et kosttilskudd med virkestoffer som er optimalisert for å vedlikeholde god fysisk helse og mental balanse. I kosttilskuddet kombineres ekstrakt fra ashwagandha-roten, med vitamin B12, vitamin D og Magnesium, for en best mulig effekt på helsen.

Prøv Ashwagandha Forte i hele 30 dager til kun 99kr inkludert frakt!

Harmoni

Internasjonalt anerkjent

I Asia har Ashwagandha tradisjonelt blitt brukt som et kosttilskudd for en behagelig alderdom. Dette henger også sammen med at planten støtter opp om vanlig kroppsfunksjon på flere vis. Den støttende effekten på blodomløp og venesystem, sammen med den generelt vanndrivende effekten, virker også positivt for å holde kroppen og hodet friskt i alderdommen. Dertil vedlikeholdes også livskvaliteten med en forbedret seksuell funksjon, både hos kvinner og menn.

I sammenheng med trening eller hverdagen, kan du forvente mer overskudd. Ashwagandha er tradisjonelt brukt for utholdenhet og økt muskelmasse ved trening. Den positive effekten av Ashwagandha Forte strekker seg også til kroppens evne til å hente seg inn etter fysisk aktivitet.

Nyere forskning belegger mange av de egenskapene som tilskrives Ashwagandha i indiske tradisjon og de moderne studiene viser at hovedingrediensen i Ashwagandha Forte gir et imponerende utvalg av positive effekter for holde på helsen.

Fremmer ro og

REDUSERER STRESS

I tusenvis av år har Ashwagandhas blitt brukt for å lindre stress og hjelpe til med avslapning. Stress og angst er følelsesmessige reaksjoner med generelle ringvirkninger, som søvnløshet, irritabilitet og tretthet, som kan påvirke livskvaliteten sterkt. Ashwagandha er et naturlig kosttilskudd som hjelper til med å mestre stressende situasjoner for å styrke kroppens motstand mot stress, noe som kan forbedre det generelle humøret.

oppmuntre til en følelse av ro hos dem som lider av kronisk stress

Når det kommer til en støttende virkning mot nervøsitet og angst finnes det flere publiserte studier. Alle viser en positiv effekt i forhold til placebo, men omfanget av studiene er fortsatt lite. Med 500 mg Ashwagandha per dag, ble hukommelsen, reaksjonstid og sosial kognisjon, forbedret.

Les studiene her.

Sunn muskelbygging og

RASKERE RESTUTISJON

Forskning har viser at Ashwagandha kan støtte din muskelvekst og gi økt styrke, samt bidra til raskere restitusjon etter trening.

Forhøyede kortisolnivåer kan hemme kroppens evne til å bygge muskler. Studier antyder at Ashwagandhas evne til å senke kortisol nivået kan bidra til å øke muskelmasse og styrke hos friske voksne.

Les studiene her.

Bedrer humøret og gir

EN BEHAGELIG HVERDAG

Ashwagandha har påvist effekt til å kunne redusere stress og hjelper deg med å slappe av, noe som gjerne også forbedre humøret. Moderne studier antydet at full spekter Ashwagandha-ekstrakt effektivt forbedrer motstanden mot stress

Les studiene her.

Bevarer livskvaliteten og

GIR BEDRE INNSOVNING

Ashwagandha har blitt brukt som et hjelpemiddel i indisk tradisjon i tusenvis av år, og moderne forskning antyder at den kan hjelpe deg med å sovne bedre.

Søvnløshet er en vanlig ringvirkning av kronisk stress og kan ha en skadelig effekt på den enkeltes mentale og fysiske helse. Studier har vist at ashwagandha-ekstrakt kan forbedre søvnkvaliteten og raskere innsovning hos individer med søvnløshet.

I en studie av søvnløshet og angst ble det funnet at Ashwagandha-ekstrakt bidrar til normal søvnkvalitet og bidrar til lettere innsovning.

 

Les studiene her.

Vedlikeholder utholdenhet &

FYSISK HELSE

I tillegg til muskelstyrke, antyder forskning at Ashwagandha kan støtte opp om atletisk ytelse og utholdenhet. En studie fra 2015 viste at Ashwagandha-ekstrakt støtter opp om utholdenhet hos 50 sunne atletiske voksne.

Les studiene her.

Bidrar til en sunn

HJERTEFUNKSJON

Mens nyere studier viser at bruken av Ashwagandha i atletisk ytelse og utvinning, viser en studie også at det er gunstig for å støtte kardiorespiratorisk ytelse og fysisk ytelse gjennom og at det bidrar til en god normal forbrenning ved topp intensiv trening.

Les studiene her.

Bidrar til

ØKT VEKTKONTROLL

Bevis tyder på at Ashwagandhas adaptogene egenskaper kan redusere overspising og vektøkning i tider med stress.

Økte nivåer av ‘stresshormonet’ kortisol kan øke trangen til å spise usunn mat og søtsaker og dermed forårsake vektøkning. Studier antyder at Ashwagandhas egenskaper hjelper til med å senke kortisolnivået, og kan dermed redusere overspising assosiert med langvarig stress og støtter derfor økt vektkontroll og bidrar til en sunn vekt.

Les studiene her.

Vedlikeholder

IMMUNSYSTEM

Det finnes sterke indikatorer for at Ashwagandha Forte generelt vedlikeholder kroppens immunforsvar. Kombinasjonen av Vitamin B12, Vitamin D og Magnesium, sammen med roten til Ashwagandha-planten, utgjør en kombinasjon som dekker mangler som vi finner i manges kosthold.

Les studiene her.

Støtter hukommelse og

KOGNITIV FUNKSJON

Ashwagandha har vist seg å vedlikeholde hukommelsen, støtte konsentrasjon, kognitive funksjoner, reaksjonsevne og evne til å behandle informasjon raskt, hos friske individer.

Forbedring av hukommelse og kognitiv funksjon svekkes i løpet av livet, nyere forskning viser at Ashwagandha kan være hjelpsomt for å vedlikeholde hukommelsen samt å støtte, konsentrasjon, oppmerksomhet og evnen til å behandle informasjon raskt.

Les studiene her.

Vedlikeholder mannlig

FRUKTBARHET

Ashwagandha har i nylige kliniske studier har vist sine positive effekter på vedlikehold av normal seksuell funksjon og velvære hos menn og kvinner. Det har vist seg å hjelpe med å vedlikeholde normal sædmotilitet og sædmengde hos menn.

Les studiene her.

Virker

SMERTELINDRENDE

Ashwagandha er en tradisjonell medisin for å gjøre alderdommen mer behagelig og i denne sammenhengen er det blitt testet på forskjellige aldersrelaterte sykdommer. De generelle funnene var at stoffene virker smertelindrende.

Les studiene her.

Økt seksuell

FUNKSJON FOR KVINNER

Ashwagandha har i nylige kliniske studier vist at den støtter normal seksuell funksjon, lyst og velvære hos kvinner.

Les studiene her.

Ivaretar

LIVSKVALITET

Ashwagandha brukes tradisjonelt til å mestre stress. Studier har vist at Ashwagandha-ekstrakt effektivt ivaretar individets motstand mot stress og støtter mange av kroppens normale funksjoner, noe som følgelig forbedrer egenvurdert livskvalitet hos de spurte.

Les studiene her.

Bidrar til bedre

UTHOLDENHET OG YTELSE

Atletisk ytelse og utholdenhet, så vel som åndedrett og blodsirkulasjon kan vedlikeholdes og holdes sunne og friske med tilskudd av Ashwagandha, både hos atletiske og ikke-atletiske individer.

Les studiene her.

Terje Vadset (78 år)

Jeg husker ikke helt nøyaktig, men det føltes nesten ut som om krampene forsvant over natten. Jeg var en de heldige utvalgte som opplevde rask virkning og har brukt Ashwagandha Forte i 2 år. Jeg kan ikke se for meg at jeg noen gang kommer til å slutte. Hvis jeg glemmer å ta dem, er det helt forferdelig. 

Marte Fagerli (Trøndelag)

Mitt navn er Marte, er 43 år og jobber full tid som sykepleier. Liker å ha ett aktiv liv, derfor er det viktig for meg å ha overskudd i hverdagen. Med Ashwaganda forte har jeg fått bedre nattesøvn, jeg føler meg mer konsentrert og skjerpa på jobb, og kommer hjem etter endt arbeidsdag og har fortsatt overskudd til hjem, barn og en aktiv fritid. Derfor fortsetter jeg å ta mine Ashwaganda daglig. 

Vibeke K. (61 år)

Jeg tok en tablett Ashwagandha Forte om kvelden med vann, og en neste morgen, og virkningen for mitt vedkommende var umiddelbar. Stresset var borte, hodet klart og konsentrasjonen på topp.

Einar Reitan (Vågå)

Jeg er superfornøyd med å bruke Ashwagandha Forte! Har nå for et par dager siden startet på pakke 2 (eller kanskje 3) av dette fantastiske produktet. Jeg merker tydelig at jeg sover bedre om natta, søvn-kvaliteten er gått opp! Våkner sjeldnere på natta for å måtte gå på toalettet nå. Enkelte netter kan jeg sove uten å våkne før morgenen - det er jo en fantastisk god følelse!

Brit Maria (64 år)

Rent tilfeldig kom jeg over en annonse for Ashwagandha Forte tenkte at jeg kunne gi det et forsøk. Jeg var likevel litt skeptisk da jeg bestilte, jeg var usikker på hvor god effekt disse kom til å ha. 

Nå tar jeg en tablett morgen og en tablett hver kveld, og har ikke hatt antydninger til kramper om natta lenger. Det er helt utrolig at disse tablettene kan gjøre at jeg har fått livet mitt tilbake! En ting er krampene, de er ille nok, men jeg har fått en innvendig ro jeg aldri tidligere har kjent på. Helt fantastisk!

Silvia Sørlie (64 år)

Ashwagandha Forte ga meg en følelse av mer balanse. Jeg begynte å sortere tankene bedre, humøret mitt forbedret seg, og jeg fant en slags yin og yang. Jeg kjenner at en tablett om dagen gir meg mer pusterom. I tillegg sover jeg bedre om natten. 

Jeg kan anbefale Ashwagandha Forte til andre som søker etter en måte å håndtere stress, indre uro, eller søvnproblemer på. Min egen erfaring har vist at naturlige tilskudd kan gjøre en forskjell for å oppnå en bedre livskvalitet.

Vigdis (Tidligere sykepleier)

Jeg har forsøkt det meste for å kvitte meg med det evige tankekjøret som ga meg mye stress og uro. Etter å ha blitt pensjonert så trodde jeg at jeg skulle klare å senke skuldrene og stresse mindre, men uroen og stresset var der daglig uten unntak. 

Det var først etter å ha begynt på Ashwagandha Forte at jeg merket at jeg stresser mindre, og jeg er mye mindre bekymret. Jeg har også fått langt bedre søvnkvalitet, nettopp som følge av at uroen ikke er til stede.

Ragnhild Fosmark (76 år)

-Jeg kunne være trøtt, men når jeg la meg var jeg lys våken igjen. Det var så frustrerende, og når jeg fant annonsen for Ashwagandha Forte på Facebook kl 3 på natta, tenkte jeg at jeg ikke hadde noe å tape på det. Jeg kan nå legge meg og sove som en stein til morgenen, det er helt utrolig!

Det er deilig å omsider få den nødvendige mengden søvn! Jeg har anbefalt Ashwagandha Forte til alle venner og familien, da flere jeg kjenner har et evig tankekjør når de skal legge seg.

Vibeke (50 år)

Jeg bruker ingen medisiner, og har hatt problemer med å finne roen på kveldene. Tre uker etter jeg begynte å ta Ashwagandha Forte spurte min faste hudpleier meg om hva jeg hadde gjort. Hun kunne se endringen på hele meg. Det var ikke lenger tvil om at dette fungerer! Jeg anbefaler Ashwagandha Forte til alle som ønsker energi, samtidig som ønsket om å finne balanse i livet.

Maja Øierud (Drammen)

Det å ta Ashwagandha Forte er faktisk som en A-ha opplevelse! Jeg kan puste lettere, og nå klarer jeg faktisk å slappe av. I tillegg merker jeg at fokuset mitt har endret seg. Nå er jeg ikke så opptatt av hva alle andre tenker og tror om meg, og bare det i seg selv er en “game changer” i livet mitt. Jeg anbefaler Ashwagandha Forte til alle som ønsker energi, samtidig som ønsket om å finne balanse i livet.

Therese Aasvik (Oslo)

Jeg har brukt Ashwaganda Forte i et halvt år nå og merker god virkning. Jeg sover bedre, er mindre stresset og en smerte som jeg har hatt i høyre kne i flere år, er helt borte. Tar en pille hver morgen. Jeg er veldig glad for at det også er B12 i tilskuddet, da jeg gikk over til kjøttfritt kosthold for tre år siden.

Morten Jensehagen (67 år)

I førsten var det bare noe jeg tilfeldigvis så på nett, og bestilte en prøvepakke. Jeg tok det ikke regelmessig, men så syntes jeg det begynte å skje noe så da tok jeg Ashwagandha forte hver dag. Etter en månedstid var jeg ikke lenger i tvil om virkningen, og tar derfor Ashwagandha Forte fast på tredje måneden.

Nå er krampene om natten stort sett helt borte.  Jeg sover endelig godt om natten igjen! Livskvaliteten blir noe helt annet. Når du ikke har kramper i beinet kan du bare ligge å kose deg.

Prøvetilbud

Vi inviterer deg til å prøve Ashwagandha Forte i hele 30 dager til kun 99kr inkludert porto! Dermed kan du også kan erfare de gode virkningene! 

Produsert i Norge

Etter strenge krav fra Mattilsynet

Ingen Bindingstid​

14 dagers angrerett på første forsendelse

Gratis og Rask Frakt

Levert rett hjem til din postkasse

Ja Takk! Jeg ønsker å prøve Ashwagandha Forte i 30 dager til kun 99 kr!

1

Fyll inn ditt telefonnummer

2

Kontroller din adresse og send inn

3

Motta din prøvepakke i løpet av få dager

Henter informasjon, vennligst vent noen få strakser.

Vi har gleden av å invitere deg til å prøve Ashwagandha Forte!

Tilbudet varer kun i en begrenset periode, og en gang pr. husstand.

Du får hele 30 dagers forbruk til kun 99 kr inkludert porto, trygt og raskt levert rett til hjem i din postkasse.

Det er ingen forskuddsbetaling,  bindingstid eller kjøpsforpliktelse i abonnementet, du behøver bare å gi oss beskjed 14 dager før neste utsendelse dersom du ikke ønsker automatiske leveringer.

For at du trygt skal kunne vurdere produktet har du selvsagt også 14 dagers ubetinget angrerett på første forsendelse. Benytter du deg av angreretten må du selv dekke returporto. Les mer om din angrerett her. 

Trygg og sikker bestilling.

     

Nature Pharma Norge AS er registrert hos Mattilsynet og benytter posten til utsendelser av pakker.