Ashwagandha Forte

Ashwagandha Forte er utviklet, og produsert i Norge og etterkommer strenge krav fra mattilsynet. Ingrediensene i Ashwagandha Forte er nøye utvalgte og kvalitetssikret.

I kosttilskuddet kombineres ekstrakt fra ashwagandha-roten, med vitamin B12, vitamin D og Magnesium, for en best mulig effekt på helsen.

Prøv Ashwagandha Forte i hele 30 dager til kun 99kr inkludert frakt!

Ingredienser med virkning for kropp og sjel

Med bakgrunn i dokumentert forskning, kliniske studier og egen erfaring, har vi sammen med Optipharma utviklet Ashwagandha Forte. Ashwagandha Forte består av hovedingrediensen Ashwagandha, vitamin B12, vitamin D og Magnesium. 

Årsaken til at vi også har tilsatt 3 aktive ingredienser i tillegg til Ashwagandha, er at dette optimaliserer produktets egenskaper, særlig for nordiske forhold med tanke klima og mørketid.

Vi følger derfor helsemyndighetenes råd om hva vi normalt kan ha godt av å ta som kosttilskudd, i tillegg til vårt normale kosthold. Under kan du ved å trykke på ingrediensnavnet se ulike helseeffektene virkestoffet kan gi. 

Innhold: 1 Tablett 2 Tabletter
Ashwagandha 300 mg 600 mg
Vitamin D3 5 µg 100%* 10 µg 200%*
Vitamin B12 2,5 µg 100%* 5 µg 200%*
Magnesium 113 mg 30%* 226 mg 60%*
*% av referanseinntak

Ingredienser: Ashwagandha (withania Somnifiera) ekstrakt, Magnesiumhydroksid (Aquamin, Marint magnesium), fyllstoff (cellulose), overflatebehandlingsmidler (kalsiumfosfater, magnesiumsalter av fettsyrer), metylkobalamin (vitamin B12), kolekalciferol (vitamin D3). Inneholder spor av melk (mindre enn 2%).

Produksjon og fremstilling av Optipharma

Optipharma er en av Norges største og dyktigste produsenter av helsekost og ble etablert i 2010, de har siden den gang utviklet en rekke anerkjente Norske kosttilskudd.

Optipharma er en kunnskapsrik, profesjonell og trygg aktør, som til en hver tid ivaretar Ashwagandha Fortes kvalitet. Dette ved å benytte ingredienser av beste kvalitet og sørge for en sikker produksjon ved å følge HACCP regelverket (innebærer bla. Rutiner for regelmessige kontroll, farevurderinger og risikoanalyser) .

Med over 12 års erfaring i utvikling, testing og produksjon av kosttilskudd og helsekost, er den norske produsenten Optipharma en god støttespiller og partner. 

Ett av våre viktigste kriterier for valget av produsent, er at produktet skal produseres i Norge, slik at produsent har god erfaring med kravene og følger regelverket til Mattilsynet og andre forskrifter. Dette innebærer bl.a. regler for produktene, merking og markedsføring.

Optipharma følger de vanlige reglene for matproduksjon og fremstilling av kosttilskudd og helsekost, for en sikker produksjon og et bra produkt for deg.

Forsiktighetsregler og bruk

Kosttilskudd skal ikke erstatte en variert kost og en sunn livsstil. Oppbevares utilgjengelig for barn. Informer legen din om bruk av produktet hvis du er under medisinsk behandling. Ashwagandhaen vi benytter er ekstrakt av kun roten. Det er uten blader og kvister, og er derfor tryggere enn ekstrakter som inkluderer flere deler av planten.

Ekstrakt av Ashwagandha-rot regnes for å være svært trygt og det er ingen registrerte legemiddelinteraksjoner. Likevel er det viktig å være oppmerksom om man tar legemidler samtidig. Det er særlig blodtrykk-, diabetes-, stoffskifte- eller immunreduserende legemidler.

Produktet skal ikke brukes om man har hypertyreose (overaktiv skjoldbruskkjertel/ høyt stoffskifte), er gravid og/eller ammende.

Anbefalt daglig inntak er en tablett (kan dobles ved behov). Inntak utover dette bør ikke overskrides.

Ashwagandha Forte bør inntas daglig og sammen med mat eller etter maten. Vi anbefaler at man den første tiden tar Ashwagandha Forte før leggetid sammen med kveldsmat. Effekten av ingrediensene vil som regel merkes i løpet av 3-5 uker, avhengig av kroppens energibalanse. Effekten vil forsterkes over tid. Enkelte merker en virkning på konsentrasjon fra første dag.

4274902
Metal balanse

Vi er her for deg

Vårt kundeservicesenter med hyggelige og dyktige medarbeidere strekker seg langt, slik at du som kunde alltid kan føle at du blir ivaretatt, og hjelper deg gjerne å tilrettelegge dine forsendelser.

Vi tilbyr fleksible leveranser og du velger selv om du ønsker forsendelser i andre intervaller, dette for at det skal være enklest mulig for deg som ønsker å ta Ashwagandha Forte daglig. Du vil dermed ikke gå tom uønsket og mottar Ashwagandha Forte til markedets beste pris.

Husk! Det er heller ingen kjøpsbinding eller forpliktelse for deg som kunde, du kan stoppe, endre eller utsette, når du måtte ønske. Dersom du ønsker å øke det daglige inntaket av Ashwagandha Forte, tilbyr vi en uslåelig fordelspris. 

Terje Vadset (78 år)

Jeg husker ikke helt nøyaktig, men det føltes nesten ut som om krampene forsvant over natten. Jeg var en de heldige utvalgte som opplevde rask virkning og har brukt Ashwagandha Forte i 2 år. Jeg kan ikke se for meg at jeg noen gang kommer til å slutte. Hvis jeg glemmer å ta dem, er det helt forferdelig. 

Marte Fagerli (Trøndelag)

Mitt navn er Marte, er 43 år og jobber full tid som sykepleier. Liker å ha ett aktiv liv, derfor er det viktig for meg å ha overskudd i hverdagen. Med Ashwaganda forte har jeg fått bedre nattesøvn, jeg føler meg mer konsentrert og skjerpa på jobb, og kommer hjem etter endt arbeidsdag og har fortsatt overskudd til hjem, barn og en aktiv fritid. Derfor fortsetter jeg å ta mine Ashwaganda daglig. 

Vibeke K. (61 år)

Jeg tok en tablett Ashwagandha Forte om kvelden med vann, og en neste morgen, og virkningen for mitt vedkommende var umiddelbar. Stresset var borte, hodet klart og konsentrasjonen på topp.

Einar Reitan (Vågå)

Jeg er superfornøyd med å bruke Ashwagandha Forte! Har nå for et par dager siden startet på pakke 2 (eller kanskje 3) av dette fantastiske produktet. Jeg merker tydelig at jeg sover bedre om natta, søvn-kvaliteten er gått opp! Våkner sjeldnere på natta for å måtte gå på toalettet nå. Enkelte netter kan jeg sove uten å våkne før morgenen - det er jo en fantastisk god følelse!

Brit Maria (64 år)

Rent tilfeldig kom jeg over en annonse for Ashwagandha Forte tenkte at jeg kunne gi det et forsøk. Jeg var likevel litt skeptisk da jeg bestilte, jeg var usikker på hvor god effekt disse kom til å ha. 

Nå tar jeg en tablett morgen og en tablett hver kveld, og har ikke hatt antydninger til kramper om natta lenger. Det er helt utrolig at disse tablettene kan gjøre at jeg har fått livet mitt tilbake! En ting er krampene, de er ille nok, men jeg har fått en innvendig ro jeg aldri tidligere har kjent på. Helt fantastisk!

Silvia Sørlie (64 år)

Ashwagandha Forte ga meg en følelse av mer balanse. Jeg begynte å sortere tankene bedre, humøret mitt forbedret seg, og jeg fant en slags yin og yang. Jeg kjenner at en tablett om dagen gir meg mer pusterom. I tillegg sover jeg bedre om natten. 

Jeg kan anbefale Ashwagandha Forte til andre som søker etter en måte å håndtere stress, indre uro, eller søvnproblemer på. Min egen erfaring har vist at naturlige tilskudd kan gjøre en forskjell for å oppnå en bedre livskvalitet.

Vigdis (Tidligere sykepleier)

Jeg har forsøkt det meste for å kvitte meg med det evige tankekjøret som ga meg mye stress og uro. Etter å ha blitt pensjonert så trodde jeg at jeg skulle klare å senke skuldrene og stresse mindre, men uroen og stresset var der daglig uten unntak. 

Det var først etter å ha begynt på Ashwagandha Forte at jeg merket at jeg stresser mindre, og jeg er mye mindre bekymret. Jeg har også fått langt bedre søvnkvalitet, nettopp som følge av at uroen ikke er til stede.

Ragnhild Fosmark (76 år)

-Jeg kunne være trøtt, men når jeg la meg var jeg lys våken igjen. Det var så frustrerende, og når jeg fant annonsen for Ashwagandha Forte på Facebook kl 3 på natta, tenkte jeg at jeg ikke hadde noe å tape på det. Jeg kan nå legge meg og sove som en stein til morgenen, det er helt utrolig!

Det er deilig å omsider få den nødvendige mengden søvn! Jeg har anbefalt Ashwagandha Forte til alle venner og familien, da flere jeg kjenner har et evig tankekjør når de skal legge seg.

Vibeke (50 år)

Jeg bruker ingen medisiner, og har hatt problemer med å finne roen på kveldene. Tre uker etter jeg begynte å ta Ashwagandha Forte spurte min faste hudpleier meg om hva jeg hadde gjort. Hun kunne se endringen på hele meg. Det var ikke lenger tvil om at dette fungerer! Jeg anbefaler Ashwagandha Forte til alle som ønsker energi, samtidig som ønsket om å finne balanse i livet.

Maja Øierud (Drammen)

Det å ta Ashwagandha Forte er faktisk som en A-ha opplevelse! Jeg kan puste lettere, og nå klarer jeg faktisk å slappe av. I tillegg merker jeg at fokuset mitt har endret seg. Nå er jeg ikke så opptatt av hva alle andre tenker og tror om meg, og bare det i seg selv er en “game changer” i livet mitt. Jeg anbefaler Ashwagandha Forte til alle som ønsker energi, samtidig som ønsket om å finne balanse i livet.

Therese Aasvik (Oslo)

Jeg har brukt Ashwaganda Forte i et halvt år nå og merker god virkning. Jeg sover bedre, er mindre stresset og en smerte som jeg har hatt i høyre kne i flere år, er helt borte. Tar en pille hver morgen. Jeg er veldig glad for at det også er B12 i tilskuddet, da jeg gikk over til kjøttfritt kosthold for tre år siden.

Morten Jensehagen (67 år)

I førsten var det bare noe jeg tilfeldigvis så på nett, og bestilte en prøvepakke. Jeg tok det ikke regelmessig, men så syntes jeg det begynte å skje noe så da tok jeg Ashwagandha forte hver dag. Etter en månedstid var jeg ikke lenger i tvil om virkningen, og tar derfor Ashwagandha Forte fast på tredje måneden.

Nå er krampene om natten stort sett helt borte.  Jeg sover endelig godt om natten igjen! Livskvaliteten blir noe helt annet. Når du ikke har kramper i beinet kan du bare ligge å kose deg.

Prøvetilbud

Vi inviterer deg til å prøve Ashwagandha Forte i hele 30 dager til kun 99kr inkludert porto! Dermed kan du også kan erfare de gode virkningene! 

Produsert i Norge

Etter strenge krav fra Mattilsynet

Ingen Bindingstid​

14 dagers angrerett på første forsendelse

Gratis og Rask Frakt

Levert rett hjem til din postkasse

Ja Takk! Jeg ønsker å prøve Ashwagandha Forte i 30 dager til kun 99 kr!

1

Fyll inn ditt telefonnummer

2

Kontroller din adresse og send inn

3

Motta din prøvepakke i løpet av få dager

Henter informasjon, vennligst vent noen få strakser.

Vi har gleden av å invitere deg til å prøve Ashwagandha Forte!

Tilbudet varer kun i en begrenset periode, og en gang pr. husstand.

Du får hele 30 dagers forbruk til kun 99 kr inkludert porto, trygt og raskt levert rett til hjem i din postkasse.

Det er ingen forskuddsbetaling,  bindingstid eller kjøpsforpliktelse i abonnementet, du behøver bare å gi oss beskjed 14 dager før neste utsendelse dersom du ikke ønsker automatiske leveringer.

For at du trygt skal kunne vurdere produktet har du selvsagt også 14 dagers ubetinget angrerett på første forsendelse. Benytter du deg av angreretten må du selv dekke returporto. Les mer om din angrerett her. 

Trygg og sikker bestilling.

     

Nature Pharma Norge AS er registrert hos Mattilsynet og benytter posten til utsendelser av pakker.