Kan Ashwagandha Forte hjelpe deg med å sovne?

en bedre morgen

Brukt for å finne roen i flere tusen år

Om du har problemer med å finne ro på kvelden, og har vanskelig for å sovne inn, kan de lønne seg å prøve Ashwagandha Forte. Det regelmessige inntaket av kosttilskuddet gir deg mer energi for en aktiv hverdag, samtidig som den bidrar til en lettere innsovning.

De to tingene henger selvfølgelig sammen, om du er mer aktiv, og har mer overskudd på dagtid, så blir det lettere å sovne. Men Ashwagandha Forte hjelper deg med å slappe av, og hjelper deg med å finne en god balanse, om du er stresset eller nervøs, uten at det gjør deg slapp og giddeløs.

Tradisjonell naturmedisin
Reduserer stress

Forskning

på Ashwagandhas virkning med hensyn til stress og angst

 

Når det kommer til effekten på nervøsitet og angst finnes det fem moderne kliniske studier som vi kjenner til. Alle viser en positiv effekt i forhold til placebo, men omfanget av studiene er fortsatt små.

Med 500 mg Ashwagandha-rot-ekstrakt per dag, ble husk, reaksjonstid og sosial kognisjon, forbedret. Dette gjelder for alle dem som deltok i studiegruppene.

Stressende situasjoner fører gjerne til øket produksjon av serum cortisol i kroppen. Dette leder igjen til at vi kan bli nervøse eller triste. Årsakssammenhengen opptrer også gjerne hos ellers friske mennesker.

Studiene av Ashwagandha-ekstrakt viser at det inneholder stoffer som muligens gir homeostase, det vil si, at de kan virke dempende på høye cortisolnivåer. Dette reduserer følelsen av stress og uro, og sørger for et generelt velvære hos friske mennesker som utsettes for stressende situasjoner.

 

Forsøk

med 64 individer viser gode resultater

Ashwagandha Forskning

I 2012 ble det gjennomført en større studie av forholdet mellom regulært inntak av ashwaganda-ekstrakt og en generell beroligende og avslappende effekt, ved Asha-sykehuset i India.

Det deltok 64 voksne personer som var generelt friske. Studien var dobbelt blind, med en plasebogruppe og en gruppe som mottok 300 mg ashwagandha-ekstrakt to ganger daglig i 8 uker. Effekten ble målt på flere måter. På den ene side skulle deltakerne beskrive hvor stressede de følte seg, og de deltok i en psykologisk evaluering av angst, stress og depresjon. Dertil ble deres serum cortisol-nivå målt.

Chandrasekhar K, Kapoor J, Anishetty S. “A Prospective, Randomized Double-Blind, Placebo-Controlled Study of Safety and Efficacy of a High-Concentration Full-Spectrum Extract of Ashwagandha Root in Reducing Stress and Anxiety in Adults.” Indian J Psychol Med. 2012 Jul-Sep;34(3):255-262. DOI: 10.4103/0253-7176.106022.)

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/23439798/

Resultat

Forandringen etter 8 uker med 600 mg Ashwagadha-ekstrakt per dag

En egen oppfattelse av stress som lå 44 % lavere

Reduserte cortisol nivåer

Et serum cortisolnivå som lå 27,9 % lavere

Forbedret psykologisk evaluering

En psykologisk evaluering som var 72 % bedre

Alle forandringer var statistisk signifikante, når man sammenlikner med tilstand før studien, så vel som sammen med plasebo-gruppen. Konklusjonen til forskerne var at en høy konsetrasjon av fullspektrum ashwagandha-rot-ekstrakt forbedrer et individs motstandsevne mot stress, og forbedrer den egne oppfattelsen av livskvalitet på grunnlag av dette.

Ashwagandha Forte

Bidrar til psykisk velvære og bedre søvn

Mens Aswagandha alene støtter ved nervøsitet, og hjelper med en raskere og bedre innsovning hos de fleste deltakerne i forskningsprosjekter, og ellers, kan vår Ashwagandha Forte bidra med en kombinasjon av kosttilskudd som er generelt gode for de fleste.

Vitamin B 12 i tilstrekkelige mengder er viktig for at man føler seg raskt og opplagt på dagtid. Stoffet er også viktig for en normal kognitiv funksjon og korttidsminne. Blir du mer aktiv på dagen, er det også en god sjanse for at du sovner bedre og raskere.

Dertil bidrar magnesium til normal energiomsetning og det bidrar til nervesystemets normale funksjon, mens en ekstra dose Vitamin D blant annet styrker immunsystemet, og bidrar til at du kan ha en aktiv hverdag.

 

Kosttilskudd er ikke den eneste løsningen om du er søvnløs

Det er mange ting som må komme sammen for en god natts søvn, og kosttilskudd og balansert ernæring er nok ikke hele løsningen for de fleste. Det krever gjerne en liten egeninnsats, når det kommer til hva man spiser og drikker, og hvilke vaner man har lagt til seg.

Om du har problemer med innsovning, kan vi anbefale en daglig dose med Ashwagandha Forte, men i tillegg til dette kan det hende at det er flere ting som du bør tenke på.

For mange av oss er det vanlig å drikke kaffe, te eller cola på regelmessig basis. Etter hvert som vi blir eldre, kan det være lurt ikke å drikke koffeinholdige drikkevarer eller liknende energidrikker etter klokken 16 00.

Dertil kan det være lurt å presse inn litt mosjon hver eneste dag. Den vanlige floskelen er jo at du skal gå en halvtimes tur med hunden, om du har hund eller ikke. Mosjon og trim er et godt middel mot stress, og det kan være en velkommen avveksling fra en stressende arbeidsdag, eller overhengende problemer som byr på grubling.

Mange har også lagt til seg uvanen med at de går til sengs med en påslått smarttelefon, med nettbrettet eller med TV-skjermen. Om du ser på en skjerm til du skal sovne, gjør du deg selv ingen tjenester. Lysende bilder stimulerer hjernen og holder den våken, samtidig “tror” deler av kroppen at den ser dagslys, noe som hindrer normal melatonin-produksjon, stoffet som forteller kroppen at den skal hvile og sovne inn, når lyset forsvinner, og fremmer derimot cortisolproduksjon, noe som holder deg våken.

Dette kan igjen lede til at vi blir overtrøtte. Da produserer hjernen andre substanser, som ofte leder til at vi ligger og grubler, fantaserer, og bekymrer oss. Gjerne tenker folk på gamle feiltrinn, overhengende krangler eller fremtidige problemer, noe som igjen gjør det veldig vanskelig å sove godt.

Ashwagandha Forte kan være en del av en større løsning om du lider av søvnproblemer. Vårt kosttilskudd sørger for at du har mer lyst til å være aktiv på dagtid, det sørger for en bedre alminnelig helsetilstand fordi det bidrar til immunsystemets normale funksjon og hjelper kroppens restitusjon, og den har en positiv virkning som viser seg i form av raskere innsovning og mindre tretthet på dagtid.

Terje Vadset (78 år)

Jeg husker ikke helt nøyaktig, men det føltes nesten ut som om krampene forsvant over natten. Jeg var en de heldige utvalgte som opplevde rask virkning og har brukt Ashwagandha Forte i 2 år. Jeg kan ikke se for meg at jeg noen gang kommer til å slutte. Hvis jeg glemmer å ta dem, er det helt forferdelig. 

Marte Fagerli (Trøndelag)

Mitt navn er Marte, er 43 år og jobber full tid som sykepleier. Liker å ha ett aktiv liv, derfor er det viktig for meg å ha overskudd i hverdagen. Med Ashwaganda forte har jeg fått bedre nattesøvn, jeg føler meg mer konsentrert og skjerpa på jobb, og kommer hjem etter endt arbeidsdag og har fortsatt overskudd til hjem, barn og en aktiv fritid. Derfor fortsetter jeg å ta mine Ashwaganda daglig. 

Vibeke K. (61 år)

Jeg tok en tablett Ashwagandha Forte om kvelden med vann, og en neste morgen, og virkningen for mitt vedkommende var umiddelbar. Stresset var borte, hodet klart og konsentrasjonen på topp.

Einar Reitan (Vågå)

Jeg er superfornøyd med å bruke Ashwagandha Forte! Har nå for et par dager siden startet på pakke 2 (eller kanskje 3) av dette fantastiske produktet. Jeg merker tydelig at jeg sover bedre om natta, søvn-kvaliteten er gått opp! Våkner sjeldnere på natta for å måtte gå på toalettet nå. Enkelte netter kan jeg sove uten å våkne før morgenen - det er jo en fantastisk god følelse!

Brit Maria (64 år)

Rent tilfeldig kom jeg over en annonse for Ashwagandha Forte tenkte at jeg kunne gi det et forsøk. Jeg var likevel litt skeptisk da jeg bestilte, jeg var usikker på hvor god effekt disse kom til å ha. 

Nå tar jeg en tablett morgen og en tablett hver kveld, og har ikke hatt antydninger til kramper om natta lenger. Det er helt utrolig at disse tablettene kan gjøre at jeg har fått livet mitt tilbake! En ting er krampene, de er ille nok, men jeg har fått en innvendig ro jeg aldri tidligere har kjent på. Helt fantastisk!

Silvia Sørlie (64 år)

Ashwagandha Forte ga meg en følelse av mer balanse. Jeg begynte å sortere tankene bedre, humøret mitt forbedret seg, og jeg fant en slags yin og yang. Jeg kjenner at en tablett om dagen gir meg mer pusterom. I tillegg sover jeg bedre om natten. 

Jeg kan anbefale Ashwagandha Forte til andre som søker etter en måte å håndtere stress, indre uro, eller søvnproblemer på. Min egen erfaring har vist at naturlige tilskudd kan gjøre en forskjell for å oppnå en bedre livskvalitet.

Vigdis (Tidligere sykepleier)

Jeg har forsøkt det meste for å kvitte meg med det evige tankekjøret som ga meg mye stress og uro. Etter å ha blitt pensjonert så trodde jeg at jeg skulle klare å senke skuldrene og stresse mindre, men uroen og stresset var der daglig uten unntak. 

Det var først etter å ha begynt på Ashwagandha Forte at jeg merket at jeg stresser mindre, og jeg er mye mindre bekymret. Jeg har også fått langt bedre søvnkvalitet, nettopp som følge av at uroen ikke er til stede.

Ragnhild Fosmark (76 år)

-Jeg kunne være trøtt, men når jeg la meg var jeg lys våken igjen. Det var så frustrerende, og når jeg fant annonsen for Ashwagandha Forte på Facebook kl 3 på natta, tenkte jeg at jeg ikke hadde noe å tape på det. Jeg kan nå legge meg og sove som en stein til morgenen, det er helt utrolig!

Det er deilig å omsider få den nødvendige mengden søvn! Jeg har anbefalt Ashwagandha Forte til alle venner og familien, da flere jeg kjenner har et evig tankekjør når de skal legge seg.

Vibeke (50 år)

Jeg bruker ingen medisiner, og har hatt problemer med å finne roen på kveldene. Tre uker etter jeg begynte å ta Ashwagandha Forte spurte min faste hudpleier meg om hva jeg hadde gjort. Hun kunne se endringen på hele meg. Det var ikke lenger tvil om at dette fungerer! Jeg anbefaler Ashwagandha Forte til alle som ønsker energi, samtidig som ønsket om å finne balanse i livet.

Maja Øierud (Drammen)

Det å ta Ashwagandha Forte er faktisk som en A-ha opplevelse! Jeg kan puste lettere, og nå klarer jeg faktisk å slappe av. I tillegg merker jeg at fokuset mitt har endret seg. Nå er jeg ikke så opptatt av hva alle andre tenker og tror om meg, og bare det i seg selv er en “game changer” i livet mitt. Jeg anbefaler Ashwagandha Forte til alle som ønsker energi, samtidig som ønsket om å finne balanse i livet.

Therese Aasvik (Oslo)

Jeg har brukt Ashwaganda Forte i et halvt år nå og merker god virkning. Jeg sover bedre, er mindre stresset og en smerte som jeg har hatt i høyre kne i flere år, er helt borte. Tar en pille hver morgen. Jeg er veldig glad for at det også er B12 i tilskuddet, da jeg gikk over til kjøttfritt kosthold for tre år siden.

Morten Jensehagen (67 år)

I førsten var det bare noe jeg tilfeldigvis så på nett, og bestilte en prøvepakke. Jeg tok det ikke regelmessig, men så syntes jeg det begynte å skje noe så da tok jeg Ashwagandha forte hver dag. Etter en månedstid var jeg ikke lenger i tvil om virkningen, og tar derfor Ashwagandha Forte fast på tredje måneden.

Nå er krampene om natten stort sett helt borte.  Jeg sover endelig godt om natten igjen! Livskvaliteten blir noe helt annet. Når du ikke har kramper i beinet kan du bare ligge å kose deg.

Prøvetilbud

Vi inviterer deg til å prøve Ashwagandha Forte i hele 30 dager til kun 99kr inkludert porto! Dermed kan du også kan erfare de gode virkningene! 

Produsert i Norge

Etter strenge krav fra Mattilsynet

Ingen Bindingstid​

14 dagers angrerett på første forsendelse

Gratis og Rask Frakt

Levert rett hjem til din postkasse

Ja Takk! Jeg ønsker å prøve Ashwagandha Forte i 30 dager til kun 99 kr!

1

Fyll inn ditt telefonnummer

2

Kontroller din adresse og send inn

3

Motta din prøvepakke i løpet av få dager

Henter informasjon, vennligst vent noen få strakser.

Vi har gleden av å invitere deg til å prøve Ashwagandha Forte!

Tilbudet varer kun i en begrenset periode, og en gang pr. husstand.

Du får hele 30 dagers forbruk til kun 99 kr inkludert porto, trygt og raskt levert rett til hjem i din postkasse.

Det er ingen forskuddsbetaling,  bindingstid eller kjøpsforpliktelse i abonnementet, du behøver bare å gi oss beskjed 14 dager før neste utsendelse dersom du ikke ønsker automatiske leveringer.

For at du trygt skal kunne vurdere produktet har du selvsagt også 14 dagers ubetinget angrerett på første forsendelse. Benytter du deg av angreretten må du selv dekke returporto. Les mer om din angrerett her. 

Trygg og sikker bestilling.

     

Nature Pharma Norge AS er registrert hos Mattilsynet og benytter posten til utsendelser av pakker.