SLIK BLE BRIT MARIA (64) KVITT LEGGKRAMPER OG STRESS

Leggkramper-ashwagandha

Over flere tiår er det gjennomført en rekke vitenskapelige og kliniske studier om den revolusjonerende Ashwagandha planten og dens betydning for kroppen vår

Leggkramper øker med alderen

Leggkramper er smertefulle sammentrekninger i leggmuskulaturen som vanligvis oppstår om natten. Det finnes mange råd om behandling, men ingen tiltak fremstår som spesielt nyttige. Leggkramper er en svært vanlig tilstand. Forekomsten øker med alder, og leggkramper forekommer hos nær halvparten av alle over 50 år. Det er ingen kjønnsforskjell. Blant de med nattlige leggkramper har omtrent 40 prosent kramper minst tre ganger per uke, mens fem til ti prosent rapporterer kramper hver natt. Foruten smerter så forstyrrer leggkrampene nattesøvnen.

Kilde: Norsk Helseinformatikk

Hva_er_Ashwagandha

Brit Maria (64) har fått tilbake hverdagen

Britt Maria

Brit Maria (64) har hatt mye ubehag med leggkramper om natten og vært veldig stresset i hverdagen. 

Når hun kom over en annonse for Ashwagandha Forte tenkte hun at hun kunne gi det et forsøk. Det var likevel litt skeptisk at hun bestilte, da hun ikke var sikker på hvor god effekt disse kom til å ha på henne. 

-Jeg tar 1 tablett morgen og 1 tablett hver kveld, og har ikke hatt antydninger til kramper om natta lenger. Det er helt utrolig at disse tablettene kan gjøre at jeg har fått livet mitt tilbake! En ting er krampene, de er ille nok, men jeg har fått en innvendig ro jeg aldri tidligere har kjent på. Helt fantastisk! 

Brit Maria kan ikke huske sist hun hadde kramper i leggene, og anbefaler det til alle venner og kjente. 

Leggkramper øker med alderen

Det er mange som sliter med ubehag om natten i form av leggkramper og/eller uro. Vi får veldig mange tilbakemeldinger på at flere er kvitt leggkrampene. Mange sier de i tillegg endelig har fått tilbake energien, er mindre stresset og har fått mindre uro i kroppen.

Brit Maria (64) er glad i å lage mat og det har vært en del av gledene i hverdagen. Men med så mye våken tid om natten og med mye uro i kroppen ble det vanskelig å opprettholde matlagingen. Savnet etter en normal hverdag ble stort, og det ble mye frustrasjon og smerte om nettene. 

-Jeg gir aldri opp, og jeg hadde bestemt meg for å finne en løsning på nattkrampene. Dette ble rett og slett uholdbart i lengden. Det var tilfeldig at jeg kom over en annonse for Ashwagandha Forte, og jeg er ikke i tvil om at det har hjulpet meg å mestre hverdagen igjen. Ashwagandha Forte er noe for alle og enhver, ettersom det virker på så mange områder. Jeg kan gå god for Ashwagandha Forte!

Hva_er_Withania_Somnifera

Nå har du også muligheten til å prøve ashwagandha forte i 30 dager!

Ja Takk! Jeg ønsker å prøve Ashwagandha Forte GRATIS* i 30 dager!

1

Fyll inn ditt telefonnummer

2

Kontroller din adresse og send inn

3

Motta din prøvepakke i løpet av få dager

Henter informasjon, vennligst vent noen få strakser.

Vi har gleden av å invitere deg til å prøve Ashwagandha Forte!

Tilbudet varer kun i en begrenset periode, og en gang pr. husstand.

Du får hele 30 dagers forbruk og betaler kun 55 kr for porto, trygt og raskt levert rett til hjem i din postkasse.

Det er ingen forskuddsbetaling,  bindingstid eller kjøpsforpliktelse i abonnementet, du behøver bare å gi oss beskjed 14 dager før neste utsendelse dersom du ikke ønsker automatiske leveringer.

For at du trygt skal kunne vurdere produktet har du selvsagt også 14 dagers ubetinget angrerett på første forsendelse. Benytter du deg av angreretten må du selv dekke returporto. Les mer om din angrerett her. 

Trygg og sikker bestilling.

     

Nature Pharma Norge AS er registrert hos Mattilsynet og benytter posten til utsendelser av pakker.