Hvordan forbedrer Ashwagandha Forte immunsystemets normale funksjon?

Slik får du et bedre immunforsvar

Tradisjonell helsekost

I tradisjonell indisk medisin har ashwagandha hatt en sentral rolle når det kommer til å holde kroppen frisk. Kliniske studier gjennomført i løpet av de siste årene, støtter opp om tradisjonen. 

I tillegg til ashwagandha inneholder Ashwagandha Forte også D3 og B12 vitaminene og mineralet magnesium. Grunnen til at vi valgte ut akkurat disse tre, er at dette er de tre næringsstoffene som vanligvis mangler i kosten til en stor del av den norske befolkningen, samtidig som det er kjent at disse også bidrar positivt til et fungerende immunsystem.

Tradisjonell naturmedisin
Hvordan kan Ashwagandha Forte hjelpe immunsystemet

Hvordan kan Ashwagandha Forte hjelpe immunsystemet?

De aktive stoffene i rot-ekstrakt fra planten ashwagandha (Withania Somnifera), kalles for withanolider. Dertil er planten også en aktiv antioksidant-kilde. Stoffene interagerer med kroppen på flere forskjellige vis. De reduser mengden av stresshormonene cortisol, og virker beroligende.

Hos styrkebyggere og idrettsfolk kan det observeres at de raskere danner mer muskelvev, og at de vanlige slitasjeskadene på musklene som oppstår i takt med treningen, raskere leges.

Hos eldre mennesker kan man også observere at skadet vev raskere repareres av kroppen selv, og at mange av problemene som oppstår ved kroppens aldring, gjerne dempes og bekjempes av et regelmessig inntak av rundt 600 til 1 000 mg Ashwagandharot-ekstrakt per dag.

Ashwagandhas virkning på immunsysteme

Forskning

på Ashwagandhas virkning på immunsystemet

Ashwaghandha har blitt brukt som et naturlig kosttilskudd de fleste stedene hvor planten vanligvis vokser. Vi finner arter av ashwagandha i tørrere områder fra India, over Yemen, østkysten av Afrika og i deler av det sydlige Middelhavet.

Det at ekstrakt fra plantens rot hjelper med å holde mennesker friske, er et av de mer tydelige trekkene som følger inntak av planten, derfor finnes det også mange kliniske studier som belegger denne påstanden på en rekke områder, i tillegg til mange forskjellige tradisjonelle påstander om effekten.

Flere av studiene legger også vekt på ashwagandhas evne til å dempe stress og nervøsitet. Mange blir lettere syke om de utsettes for mye stress.

Forsøk

av effekten på immunsystemet ved hjelp av forsøksmus

Forsøl av effekten på immunsystemet ved hjelp av Ashwagandha

Mer utstrakte studier av effekt på immunsystem gjennomføres vanligvis med forsøksdyr. I denne studien av de immunmodulerende effektene av ashwagandha ble det brukt tre grupper mus som ble utsatt for tre forskjellige medisiner (cyclophosphamide, azathioprin, prednisolone) som svekker benmargen, og slik svekker immunsystemet. Dette er medisiner som vanligvis brukes før og etter transplantasjoner av fremmede kroppsdeler.

Deretter ble musene delt opp i grupper for kontroll og grupper som daglig mottok 20 mg ashwaghanda-ekstrakt per kg kroppsvekt. De første effektene ble allerede sett etter 4 dager, med en topping og utflating av effekten etter rundt 14 dager.

Resultat

Forandringen etter 14 dager med 20 mg/pr kilo kroppsvekt med Ashwagadha-ekstrakt per dag

5 % økning i konsentrasjonen av hvite blodceller

1 % økning i konsentrasjonen av røde blodceller

1 % økning i konsentrasjonen av røde blodceller

1 % økning i mengden blodplater

1 % økning i mengden blodplater

økning i konsentrasjonen av hemoglobin (surstoffbærere)

økning i konsentrasjonen av hemoglobin (surstoffbærere)

Deltakerne hadde en dobling av antallet makrofager

Deltakerne hadde en dobling av antallet makrofager (“ryddeceller”)

Bedre hemolytisk antikropp-respons mot fremmed legemer

Bedre hemolytisk antikropp-respons mot fremmed legemer (human erythrocyt)

Den immunmodulerende effekten av ashwagandha ble evaluert på grunnlag av hematologi (blodsammensetting), og serologiske tester (telling av blodlegmer i serum). Studien stadfester en markant effekt hos ashwagandha-gruppen, hvor ashwagandha motvirket og eliminerte effekten av medisinen som undertrykker immunsystemet.

Konklusjonen er at ashwagandha er en immunmodulator og en immunstimulator som styrker immunsystemet, selv når det blir undertrykket av vanlige medisiner utviklet med dette formålet.

Ashwagandha Forte

Andre virkestoffer bidrar også til et bedre immunsystem

Ashwagandha Forte vedlikeholder immunsystem på flere forskjellige vis, takket være kombinasjonen av ashwagandha, vitamin D, vitamin B12 og Magnesium.

Magnesium bekjemper tretthet og utmattelse, og er sentralt i celledelingsprosessen. Det sørger for en normal energiomsetning og er viktig for mange forskjellige proteinsynteser i kroppen. Tilstrekkelige mengde magnesium vedlikeholder ditt immunforsvar.

Vitamin D er blant annet også viktig for celledeling og en god muskelfunksjon. Vitaminet er sentralt for opptak av mineraler som kalsium og fosfor, og det en sentral bidragsyter til immunforsvarets vanlige funksjon. Det er viktig å innta nok vitamin D for å holde seg frisk og rask i kropp og sinn.

Vitamin B12 er også en sentral byggekloss for et effektivt immunforsvar. Den er meget viktig for dannelsen av røde blodlegemer, samt mange andre celledelingsprosesser. En bonus med korrekt mengde vitamin B 12, er dertil at du mer opplagt og dynamisk i hverdagen

Terje Vadset (78 år)

Jeg husker ikke helt nøyaktig, men det føltes nesten ut som om krampene forsvant over natten. Jeg var en de heldige utvalgte som opplevde rask virkning og har brukt Ashwagandha Forte i 2 år. Jeg kan ikke se for meg at jeg noen gang kommer til å slutte. Hvis jeg glemmer å ta dem, er det helt forferdelig. 

Marte Fagerli (Trøndelag)

Mitt navn er Marte, er 43 år og jobber full tid som sykepleier. Liker å ha ett aktiv liv, derfor er det viktig for meg å ha overskudd i hverdagen. Med Ashwaganda forte har jeg fått bedre nattesøvn, jeg føler meg mer konsentrert og skjerpa på jobb, og kommer hjem etter endt arbeidsdag og har fortsatt overskudd til hjem, barn og en aktiv fritid. Derfor fortsetter jeg å ta mine Ashwaganda daglig. 

Vibeke K. (61 år)

Jeg tok en tablett Ashwagandha Forte om kvelden med vann, og en neste morgen, og virkningen for mitt vedkommende var umiddelbar. Stresset var borte, hodet klart og konsentrasjonen på topp.

Einar Reitan (Vågå)

Jeg er superfornøyd med å bruke Ashwagandha Forte! Har nå for et par dager siden startet på pakke 2 (eller kanskje 3) av dette fantastiske produktet. Jeg merker tydelig at jeg sover bedre om natta, søvn-kvaliteten er gått opp! Våkner sjeldnere på natta for å måtte gå på toalettet nå. Enkelte netter kan jeg sove uten å våkne før morgenen - det er jo en fantastisk god følelse!

Brit Maria (64 år)

Rent tilfeldig kom jeg over en annonse for Ashwagandha Forte tenkte at jeg kunne gi det et forsøk. Jeg var likevel litt skeptisk da jeg bestilte, jeg var usikker på hvor god effekt disse kom til å ha. 

Nå tar jeg en tablett morgen og en tablett hver kveld, og har ikke hatt antydninger til kramper om natta lenger. Det er helt utrolig at disse tablettene kan gjøre at jeg har fått livet mitt tilbake! En ting er krampene, de er ille nok, men jeg har fått en innvendig ro jeg aldri tidligere har kjent på. Helt fantastisk!

Silvia Sørlie (64 år)

Ashwagandha Forte ga meg en følelse av mer balanse. Jeg begynte å sortere tankene bedre, humøret mitt forbedret seg, og jeg fant en slags yin og yang. Jeg kjenner at en tablett om dagen gir meg mer pusterom. I tillegg sover jeg bedre om natten. 

Jeg kan anbefale Ashwagandha Forte til andre som søker etter en måte å håndtere stress, indre uro, eller søvnproblemer på. Min egen erfaring har vist at naturlige tilskudd kan gjøre en forskjell for å oppnå en bedre livskvalitet.

Vigdis (Tidligere sykepleier)

Jeg har forsøkt det meste for å kvitte meg med det evige tankekjøret som ga meg mye stress og uro. Etter å ha blitt pensjonert så trodde jeg at jeg skulle klare å senke skuldrene og stresse mindre, men uroen og stresset var der daglig uten unntak. 

Det var først etter å ha begynt på Ashwagandha Forte at jeg merket at jeg stresser mindre, og jeg er mye mindre bekymret. Jeg har også fått langt bedre søvnkvalitet, nettopp som følge av at uroen ikke er til stede.

Ragnhild Fosmark (76 år)

-Jeg kunne være trøtt, men når jeg la meg var jeg lys våken igjen. Det var så frustrerende, og når jeg fant annonsen for Ashwagandha Forte på Facebook kl 3 på natta, tenkte jeg at jeg ikke hadde noe å tape på det. Jeg kan nå legge meg og sove som en stein til morgenen, det er helt utrolig!

Det er deilig å omsider få den nødvendige mengden søvn! Jeg har anbefalt Ashwagandha Forte til alle venner og familien, da flere jeg kjenner har et evig tankekjør når de skal legge seg.

Vibeke (50 år)

Jeg bruker ingen medisiner, og har hatt problemer med å finne roen på kveldene. Tre uker etter jeg begynte å ta Ashwagandha Forte spurte min faste hudpleier meg om hva jeg hadde gjort. Hun kunne se endringen på hele meg. Det var ikke lenger tvil om at dette fungerer! Jeg anbefaler Ashwagandha Forte til alle som ønsker energi, samtidig som ønsket om å finne balanse i livet.

Maja Øierud (Drammen)

Det å ta Ashwagandha Forte er faktisk som en A-ha opplevelse! Jeg kan puste lettere, og nå klarer jeg faktisk å slappe av. I tillegg merker jeg at fokuset mitt har endret seg. Nå er jeg ikke så opptatt av hva alle andre tenker og tror om meg, og bare det i seg selv er en “game changer” i livet mitt. Jeg anbefaler Ashwagandha Forte til alle som ønsker energi, samtidig som ønsket om å finne balanse i livet.

Therese Aasvik (Oslo)

Jeg har brukt Ashwaganda Forte i et halvt år nå og merker god virkning. Jeg sover bedre, er mindre stresset og en smerte som jeg har hatt i høyre kne i flere år, er helt borte. Tar en pille hver morgen. Jeg er veldig glad for at det også er B12 i tilskuddet, da jeg gikk over til kjøttfritt kosthold for tre år siden.

Morten Jensehagen (67 år)

I førsten var det bare noe jeg tilfeldigvis så på nett, og bestilte en prøvepakke. Jeg tok det ikke regelmessig, men så syntes jeg det begynte å skje noe så da tok jeg Ashwagandha forte hver dag. Etter en månedstid var jeg ikke lenger i tvil om virkningen, og tar derfor Ashwagandha Forte fast på tredje måneden.

Nå er krampene om natten stort sett helt borte.  Jeg sover endelig godt om natten igjen! Livskvaliteten blir noe helt annet. Når du ikke har kramper i beinet kan du bare ligge å kose deg.

Prøvetilbud

Vi inviterer deg til å prøve Ashwagandha Forte i hele 30 dager til kun 99kr inkludert porto! Dermed kan du også kan erfare de gode virkningene! 

Produsert i Norge

Etter strenge krav fra Mattilsynet

Ingen Bindingstid​

14 dagers angrerett på første forsendelse

Gratis og Rask Frakt

Levert rett hjem til din postkasse

Ja Takk! Jeg ønsker å prøve Ashwagandha Forte i 30 dager til kun 99 kr!

1

Fyll inn ditt telefonnummer

2

Kontroller din adresse og send inn

3

Motta din prøvepakke i løpet av få dager

Henter informasjon, vennligst vent noen få strakser.

Vi har gleden av å invitere deg til å prøve Ashwagandha Forte!

Tilbudet varer kun i en begrenset periode, og en gang pr. husstand.

Du får hele 30 dagers forbruk til kun 99 kr inkludert porto, trygt og raskt levert rett til hjem i din postkasse.

Det er ingen forskuddsbetaling,  bindingstid eller kjøpsforpliktelse i abonnementet, du behøver bare å gi oss beskjed 14 dager før neste utsendelse dersom du ikke ønsker automatiske leveringer.

For at du trygt skal kunne vurdere produktet har du selvsagt også 14 dagers ubetinget angrerett på første forsendelse. Benytter du deg av angreretten må du selv dekke returporto. Les mer om din angrerett her. 

Trygg og sikker bestilling.

     

Nature Pharma Norge AS er registrert hos Mattilsynet og benytter posten til utsendelser av pakker.