En mer behagelig alderdom med kosttilskuddet Ashwagandha Forte?

Slik får du et langt og sunt liv

Tradisjonell helsekost

Mange forskjellige urteplanter nevnes allerede i gamle tekster, når det kommer til å gi en behagelig alderdom. Ekstrakt fra roten av ashwagandha (Withania Somnifera Dunal), er en av de ledende ingrediensene som går igjen for dette formålet, i området hvor rotens ekstrakt har vært i tradisjonell bruk.

Det har vist seg at planten virker mentalt avslappende og hjelper oss med å tåle stress. Videre forskning har vist at det kan finnes vitenskapelige forbindelser som kan knytte bruken av plantens virkestoffer direkte opp mot et langt og behagelig liv, i kraft av at den også støtter en sunn muskelbygging, og at den hjelper på husken.

Tradisjonell naturmedisin

Kombinasjonen bidrar til god helse

Når du tar Ashwagandha Forte, får du dertil i deg vitamin D, vitamin B 12 og magnesium i en passende dagsdose. Disse tre virkestoffene bidrar til en sunn benbygning, de hjelper med å bevare tennene og de hjelper med å holde celledelingen og regenereringen av vevet på et godt nivå og de har en positiv effekt på kognisjon, korttidsminne og sørger for et velfungerende nervesystem. Om man skal bli gammel er det også viktig å ha helsa i behold.

Grunnen til at vi har valgt å kombinere vitamin D, vitamin B 12 og magnesium er at dette er stoffer som gjerne mangler i den norske befolkingen (rundt 25 % får i seg for lite av minst en av dem), og som samtidig er grunnleggende for å bevare kropp og sinn. Et balansert inntak gir mer overskudd og energi, et velfungerende immunsystem og en bedret mental funksjon, både hos gammel og ung.

Forskning

Begynnende forskning rundt de livsforlengende egenskapene til Ashwagandha

Dyreforsøk med en art mark, (vill type Cornorhabditis elegans også kalt mutantormer,) har vist gode sammenhenger:

Ormene, med forskjellige særegne mutasjoner, ble kultivert i petriskiver, og matet med OP50 E.coli. En sekundær kontrollgruppe fikk i tillegg ren etanol. Forsøksgruppen fikk også ekstrakt av Ashwagandharot på skivene. Løsningen av Ashwagandarot-ekstrakt på skiven var gradert i forskjellige blandingsforhold, 80 % vann – 20 % etanol, eller 60 % vann – 40 % etanol. (Noen virkestoffer i ashwagandharot-ekstrakt løser seg enklere alkohol, mens noen virkestoffer enklere løses i vann.) Alle ormene hadde stabilt kosthold gjennom hele livssyklusen.

Resultat

Viser positiv virkning

Ashwagandha Forskning

Behandlingen med rensede ingredienser med en konsentrasjon på 100 ng/ml forlenget livslengden i den mutanten med menneskelige nikotin-acetylcholine reseptor, alpha-7 ekvivalente mutanten, acr-16, men ikke i den ville naturlige typen, eller andre typer mutanter.

Økningen av livslengden hos de mottagelige ormene ble målt til 21,4 % i forhold til kontrollgruppen, og 14 % i forhold til etanolgruppen.

Forskerne konkluderte med at de hadde demonstrert at ashwagandha har en positiv virkning på livslengden til ormene i undersøkelsen, og ser positivt på å gjennomføre mer avanserte dyreforsøk i fremtiden.

Kumar R et al. “Withania somnifera root extract extends lifespan of Caenorhabditis elegans.” Annals Neurosci. 2013;20(1):13-16. DOI: 10.5214/ans.0972.7531.200106.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4117092/

Ashwagandha Forte

Effekt på din helse

Rundt om verden lever mennesker lenger og lenger. Årsakene til dette er selvfølgelig bedre helsestell, god mat, bedre sanitære betingelser. Generelle studier viser at gjennomsnittlig levealder snart kan strekke seg til 90 år i mange av de mest utviklede landene, spesielt i land som har universelt helsevesen, som Norge eller Sverige, som allerede er meget nær denne høye levealderen.

Dette skaper nye utfordringer. Det er ikke nødvendigvis viktig å leve lenge, men også å ha helsa i behold. Det å integrere ashwaganda som en vanlig del av kostholdet kan ha positive bi-effekter. Det at Ashwagandha Forte støtter muskelbygging og restitusjon, og bidrar til mental ro, kan i seg selv bidra til et bedre og sunnere langt liv.

Terje Vadset (78 år)

Jeg husker ikke helt nøyaktig, men det føltes nesten ut som om krampene forsvant over natten. Jeg var en de heldige utvalgte som opplevde rask virkning og har brukt Ashwagandha Forte i 2 år. Jeg kan ikke se for meg at jeg noen gang kommer til å slutte. Hvis jeg glemmer å ta dem, er det helt forferdelig. 

Marte Fagerli (Trøndelag)

Mitt navn er Marte, er 43 år og jobber full tid som sykepleier. Liker å ha ett aktiv liv, derfor er det viktig for meg å ha overskudd i hverdagen. Med Ashwaganda forte har jeg fått bedre nattesøvn, jeg føler meg mer konsentrert og skjerpa på jobb, og kommer hjem etter endt arbeidsdag og har fortsatt overskudd til hjem, barn og en aktiv fritid. Derfor fortsetter jeg å ta mine Ashwaganda daglig. 

Vibeke K. (61 år)

Jeg tok en tablett Ashwagandha Forte om kvelden med vann, og en neste morgen, og virkningen for mitt vedkommende var umiddelbar. Stresset var borte, hodet klart og konsentrasjonen på topp.

Einar Reitan (Vågå)

Jeg er superfornøyd med å bruke Ashwagandha Forte! Har nå for et par dager siden startet på pakke 2 (eller kanskje 3) av dette fantastiske produktet. Jeg merker tydelig at jeg sover bedre om natta, søvn-kvaliteten er gått opp! Våkner sjeldnere på natta for å måtte gå på toalettet nå. Enkelte netter kan jeg sove uten å våkne før morgenen - det er jo en fantastisk god følelse!

Brit Maria (64 år)

Rent tilfeldig kom jeg over en annonse for Ashwagandha Forte tenkte at jeg kunne gi det et forsøk. Jeg var likevel litt skeptisk da jeg bestilte, jeg var usikker på hvor god effekt disse kom til å ha. 

Nå tar jeg en tablett morgen og en tablett hver kveld, og har ikke hatt antydninger til kramper om natta lenger. Det er helt utrolig at disse tablettene kan gjøre at jeg har fått livet mitt tilbake! En ting er krampene, de er ille nok, men jeg har fått en innvendig ro jeg aldri tidligere har kjent på. Helt fantastisk!

Silvia Sørlie (64 år)

Ashwagandha Forte ga meg en følelse av mer balanse. Jeg begynte å sortere tankene bedre, humøret mitt forbedret seg, og jeg fant en slags yin og yang. Jeg kjenner at en tablett om dagen gir meg mer pusterom. I tillegg sover jeg bedre om natten. 

Jeg kan anbefale Ashwagandha Forte til andre som søker etter en måte å håndtere stress, indre uro, eller søvnproblemer på. Min egen erfaring har vist at naturlige tilskudd kan gjøre en forskjell for å oppnå en bedre livskvalitet.

Vigdis (Tidligere sykepleier)

Jeg har forsøkt det meste for å kvitte meg med det evige tankekjøret som ga meg mye stress og uro. Etter å ha blitt pensjonert så trodde jeg at jeg skulle klare å senke skuldrene og stresse mindre, men uroen og stresset var der daglig uten unntak. 

Det var først etter å ha begynt på Ashwagandha Forte at jeg merket at jeg stresser mindre, og jeg er mye mindre bekymret. Jeg har også fått langt bedre søvnkvalitet, nettopp som følge av at uroen ikke er til stede.

Ragnhild Fosmark (76 år)

-Jeg kunne være trøtt, men når jeg la meg var jeg lys våken igjen. Det var så frustrerende, og når jeg fant annonsen for Ashwagandha Forte på Facebook kl 3 på natta, tenkte jeg at jeg ikke hadde noe å tape på det. Jeg kan nå legge meg og sove som en stein til morgenen, det er helt utrolig!

Det er deilig å omsider få den nødvendige mengden søvn! Jeg har anbefalt Ashwagandha Forte til alle venner og familien, da flere jeg kjenner har et evig tankekjør når de skal legge seg.

Vibeke (50 år)

Jeg bruker ingen medisiner, og har hatt problemer med å finne roen på kveldene. Tre uker etter jeg begynte å ta Ashwagandha Forte spurte min faste hudpleier meg om hva jeg hadde gjort. Hun kunne se endringen på hele meg. Det var ikke lenger tvil om at dette fungerer! Jeg anbefaler Ashwagandha Forte til alle som ønsker energi, samtidig som ønsket om å finne balanse i livet.

Maja Øierud (Drammen)

Det å ta Ashwagandha Forte er faktisk som en A-ha opplevelse! Jeg kan puste lettere, og nå klarer jeg faktisk å slappe av. I tillegg merker jeg at fokuset mitt har endret seg. Nå er jeg ikke så opptatt av hva alle andre tenker og tror om meg, og bare det i seg selv er en “game changer” i livet mitt. Jeg anbefaler Ashwagandha Forte til alle som ønsker energi, samtidig som ønsket om å finne balanse i livet.

Therese Aasvik (Oslo)

Jeg har brukt Ashwaganda Forte i et halvt år nå og merker god virkning. Jeg sover bedre, er mindre stresset og en smerte som jeg har hatt i høyre kne i flere år, er helt borte. Tar en pille hver morgen. Jeg er veldig glad for at det også er B12 i tilskuddet, da jeg gikk over til kjøttfritt kosthold for tre år siden.

Morten Jensehagen (67 år)

I førsten var det bare noe jeg tilfeldigvis så på nett, og bestilte en prøvepakke. Jeg tok det ikke regelmessig, men så syntes jeg det begynte å skje noe så da tok jeg Ashwagandha forte hver dag. Etter en månedstid var jeg ikke lenger i tvil om virkningen, og tar derfor Ashwagandha Forte fast på tredje måneden.

Nå er krampene om natten stort sett helt borte.  Jeg sover endelig godt om natten igjen! Livskvaliteten blir noe helt annet. Når du ikke har kramper i beinet kan du bare ligge å kose deg.

Prøvetilbud

Vi inviterer deg til å prøve Ashwagandha Forte i hele 30 dager til kun 99kr inkludert porto! Dermed kan du også kan erfare de gode virkningene! 

Produsert i Norge

Etter strenge krav fra Mattilsynet

Ingen Bindingstid​

14 dagers angrerett på første forsendelse

Gratis og Rask Frakt

Levert rett hjem til din postkasse

Ja Takk! Jeg ønsker å prøve Ashwagandha Forte i 30 dager til kun 99 kr!

1

Fyll inn ditt telefonnummer

2

Kontroller din adresse og send inn

3

Motta din prøvepakke i løpet av få dager

Henter informasjon, vennligst vent noen få strakser.

Vi har gleden av å invitere deg til å prøve Ashwagandha Forte!

Tilbudet varer kun i en begrenset periode, og en gang pr. husstand.

Du får hele 30 dagers forbruk til kun 99 kr inkludert porto, trygt og raskt levert rett til hjem i din postkasse.

Det er ingen forskuddsbetaling,  bindingstid eller kjøpsforpliktelse i abonnementet, du behøver bare å gi oss beskjed 14 dager før neste utsendelse dersom du ikke ønsker automatiske leveringer.

For at du trygt skal kunne vurdere produktet har du selvsagt også 14 dagers ubetinget angrerett på første forsendelse. Benytter du deg av angreretten må du selv dekke returporto. Les mer om din angrerett her. 

Trygg og sikker bestilling.

     

Nature Pharma Norge AS er registrert hos Mattilsynet og benytter posten til utsendelser av pakker.