Forskere bekrefter revolusjonerende funn:

SPIS DETTE HVER DAG OG FÅ KONTROLL PÅ STRESS OG BLI KVITT NATTKRAMPER!

Sliter du med bekymringer eller nattkramper?

Nattkramper er smertefulle sammentrekninger i leggmuskulaturen som vanligvis oppstår om natten. Det finnes mange råd om behandling, men ingen tiltak fremstår som spesielt nyttige. Leggkramper er en svært vanlig tilstand. Forekomsten øker med alder, og leggkramper forekommer hos nær halvparten av alle over 50 år. Det er ingen kjønnsforskjell. Blant de med nattlige leggkramper har omtrent 40 prosent kramper minst tre ganger per uke, mens fem til ti prosent rapporterer kramper hver natt. Foruten smerter så forstyrrer leggkrampene nattesøvnen. 

I Norge sliter i tillegg ca en tredel av voksne med en psykisk lidelse i løpet av et år. Det kan være stress og uro, og det kan utløses av ulike faktorer. Stress og uro er relatert til følelser, og det er reaksjoner som kan gi reaksjoner på kroppen som søvnløshet, irritabilitet og trøtthet.

Nå viser forskning at et nytt kosttilskudd kan løse disse utfordringene!

Kilde: Norsk Helseinformatikk

Ragnhild (76) fikk en helt ny og stressfri hverdag

– Tenk at det kunne være en så enkel løsning!

Ragnhild (76) år var så frustrert over lite søvn, at hun ikke visste hvor hun skulle gjøre av seg. Hun har nå opplevd at hun har fått hverdagen tilbake, etter hun begynte å spise dette hver dag.

– Jeg kunne være trøtt, men når jeg la meg var jeg lys våken igjen. Det var så frustrerende, og når jeg fant annonsen for dette kosttilskuddet på Facebook kl 3 på natta, tenkte jeg at jeg ikke hadde noe å tape på det. Jeg kan nå legge meg og sove som en stein til morgenen, det er helt utrolig!

Ragnhild liker å stelle i hagen og styre på kjøkkenet, men det har ikke vært så lett når energien ikke har vært til stede. Nå som hun har begynt å spise dette, kan hun igjen ta opp hobbyen, og nattesøvnen er ikke lenger noe tema.

Mindre stress - ashwagandha

Hva inneholder dette kosttilskuddet?

– Brukt i årtusener, og nå har det endelig kommet til Norge!

I store deler av Asia har de spist dette hver dag i mer enn 3000 år, men i Norge har vi ikke fått øynene opp for dette kosttilskuddet før de siste årene. 

Nå har moderne forskning og kliniske studier bevist at det mange i Asia har visst i lang tid er sant:

Spis dette hver dag, og bli kvitt stress og nattkramper. I tillegg er det også minimum én annen ting dette også er veldig bra for!

Etter 10 år ble Åse (70) kvitt nattkrampene!

Etter 10 år med nattkramper og mangel på søvn hadde Åse (70) nesten gitt opp å bli kvitt disse. Det var derfor med stor skepsis at hun bestilte Ashwagandha Forte etter å ha sett reklame for de på nettet. – Der skulle jeg ta grundig feil! Etter 1 tablett var jeg kvitt nattkrampene jeg har slitt med i 10 år. Det hele var litt uvirkelig. Etter 1 tablett hadde jeg sovet i 10 timer, og ikke våknet av nattkrampene. Nå sover jeg som en stein i 10 timer nesten hver natt, og jeg har ikke hatt en eneste krampe om natten. Jeg anbefaler det til alle jeg kjenner, og er ikke i tvil om at dette har endret hele min hverdag. Før kunne jeg ikke engang snu meg i sengen uten at krampene “tok meg”. Nå trenger jeg ikke tenke på sovestilling eller annet ved leggetid. Takk Ashwagandha Forte!

 
Åse
Vigdis løfsnæs

Tidligere sykepleier, Vigdis (74) – Endelig er stresset borte

I mange år slet Vigdis (74) med stress og uro, og det ble veldig slitsomt i hverdagen. Det er ikke noe nytt at stress ikke er bra, men blir vi utsatt for dette lenge nok kan dette bli en stor belastning. Høye nivåer av stress-hormonet kortisol er forbundet med en rekke sykdomsformer. Grunnen til dette er at kroppen forteller immunsystemet at det skal fungere på et lavere nivå. Når kroppen er i denne alarmberedskapen i en lang periode, slutter cellene i immunforsvaret å respondere på betennelser og virus i kroppen, og dermed kan vi lettere bli syke.

– Jeg har forsøkt det meste for å kvitte meg med det evige tankekjøret som ga meg mye stress og uro. Etter å ha blitt pensjonert så trodde jeg at jeg skulle klare å senke skuldrene og stresse mindre, men uroen og stresset var der daglig uten unntak. 

I mange år slet Vigdis med at hun ikke klarte å senke skuldrene og finne roen. Da hun fortsatt var yrkesaktiv trodde hun at stresset var knyttet til arbeidet, men selv ikke som pensjonist forsvant stresset. 

– Det var først etter å ha begynt å spise dette hver dag at jeg merket at jeg stresser mindre, og jeg er mye mindre bekymret. Jeg har også fått langt bedre søvnkvalitet, nettopp som følge av at uroen ikke er til stede.

 

Hvorfor bruke dette kosttilskuddet?

– Jeg har brukt dette i et halvt år nå og merker god virkning. Jeg sover bedre, er mindre stresset og en smerte som jeg har hatt i høyre kne i flere år, er helt borte.

Dette forteller Therese Aasvik fra Oslo etter å ha brukt kosttilskuddet i noen få måneder.

Dette kosttilskuddet gir utvilsomt store helsefordeler, og nå kan du teste det helt gratis! Du får den høyeste kvaliteten på markedet, og det er ingen forhandlere som fungerer som et fordyrende mellomledd.

 
Therese Aasvik
Referansekunde Ashwagandha

Vibeke (62) fikk endelig kontroll på stresset, og nå er humøret tilbake på topp

– Jeg merker det med en gang hvis jeg har glemt å ta kosttilskuddet. 

Hun sov ofte dårlig om nettene og som følger av lite søvn var hun sliten i hverdagen.

– Det var først etter å ha begynt på dette at jeg fikk full kontroll, og det at jeg har fått et utrolig godt humør er nok en bonus ved å ta dette flotte produktet.

Vibeke er ei sosial dame som har en hektisk jobbhverdag. Hun ønsket å klare å slappe av når helgen endelig kom, men med lite søvn var det vanskelig. 

– Jeg kan ikke få snakket varmt nok om dette kosttilskuddet. Det har endret hele livet mitt, og jeg har bedt venner og familie teste dette for å kjenne på virkningen selv. Jeg sover bedre og har fått en veldig bra konsentrasjon.

Mange sliter med nattkramper, og det kommer ofte med alderen

Bli kvitt kramper og ubehag

National Library of Medicine i USA har nå utført en større forskning på ingrediensene i dette kosttilskuddet, og hvilke virkninger de kan ha på kramper i beina. Den første testen bestod av 2 grupper, der den ene gruppen inntok anbefalt inntak av ingrediensene hver dag, og den andre gruppen inntok placebo i 60 dager. Ingen visste hvilken gruppe de tilhørte.

Etter 60 dager viste resultatene interessante funn:

Testgruppen som hadde inntatt produktet hver dag i 60 dager, viste betydelig bedring sammenlignet med placebo-gruppen på kramper og ubehag i bena.

Det at ingrediensene har en positiv innvirkning på kramper er ikke ny forskning. Det som derimot overrasket forskerne var at samtlige i testgruppen i tillegg fikk bedre søvnkvalitet og generelt mindre plager med bena.

Konklusjonen av studiene er altså at kosttilskuddet gir langt flere positive helseeffekter enn først antatt.

Endelig tilbake på lager i Norge

Dette kosttilskuddet har en trygg brukshistorie og lange tradisjoner som i dag støttes av kliniske studier. Kombinasjonen av hovedingrediensen, sammen med kjente vitaminer som Vitamin B12, Vitamin D, samt Magnesium gjør dette til et kosttilskudd som gir en forbedret hjernefunksjon og hukommelse. Det gir også en bedre søvn ved mindre hyppige toalettbesøk. 

 

5 gode grunner til å prøve Ashwagandha Forte:

1. Mindre stress og uro

I Norge sliter ca. en tredel av voksne med en psykisk lidelse i løpet av et år. Det kan være stress og uro, og det kan utløses av ulike faktorer. Stress og uro er relatert til følelser, og det er reaksjoner som kan gi reaksjoner på kroppen som søvnløshet, irritabilitet og trøtthet.

Dette er bevist å motvirke stress og uro!

Leggkramper-ashwagandha

2. Færre nattkramper

Halvparten av nordmenn over 50 år sliter med nattkramper. Det kan nå ta slutt!

– Jeg har brukt kosttilskuddet i et halvt år nå og merker god virkning. Jeg sover bedre, er mindre stresset og en smerte som jeg har hatt i høyre kne i flere år, er helt borte.

3. Bedre hukommelse

Hukommelsen blir dårligere og dårligere med alderen, men nå kan løsningen være her.

Forskning og kliniske studier viser tydelig at dette kosttilskuddet gir merkbart bedre hukommelse!

Ashwagandha Forte for personlig pleie​
IMG_4513

4. Mange helsegevinster i en enkelt tablett

Det finnes kosttilskudd for bedre hukommelse. Det finnes kosttilskudd for mindre stress. Det finnes kosttilskudd mot leggkramper. Det finnes kosttilskudd for bedre immunforsvar. Det finnes kosttilskudd for mer energi.

Med Ashwagandha Forte får DU alle disse gevinstene i en enkelt tablett!

5. Det er rimelig å prøve i 30 dager!

Ashwagandha Forte gir utvliksomt store helsefordeler, og nå kan du teste det gratis! Ved å kjøpe gjennom ashwagandhaforte.no, kjøper du direkte av Nature Pharma Norge. Dette sikrer den høyeste kvaliteten, og det er ingen forhandlere som fungerer som et fordyrende mellomledd.

Du kan bestille en prøvepakke her.

Slik får du et langt og sunt liv

FORSKNING VISER SIGNIFIKANTE RESULTATER

Store deler av Asia har brukt det i over 3000 år, og nå har det endelig kommet til Norge!

Dette kosttilskuddet er en tradisjonell ingrediens som har blitt brukt i Asia i alle år, men nå er det også blitt ettertraktet verden rundt.

National Library of Medicine i USA har nå utført en større forskning på Ashwagandha og hvilke virkninger den kan ha på hukommelse. Den første testen bestod av 2 grupper, der ene gruppen inntok anbefalt inntak av Ashwagandha hver dag, og den andre gruppen inntok placebo i 8 uker. Ingen visste hvilken gruppe de tilhørte.

Etter 8 uker viste resultatene interessante funn:

Testgruppen som hadde inntatt Ashwagandha hver dag i 8 uker viste betydelig bedring sammenlignet med placebo gruppen både i kort- og langtidshukommelse.

Det at Ashawaghanda har en positiv innvirkning på hukommelsen er ikke noe nytt. Det som derimot overrasket forskerne var at samtlige i testgruppen i tillegg fikk raskere informasjonsbehandling, bedre vedlikehold av oppmerksomhet, bedre evne til følge instruksjoner, og bedre mental- og emosjonell kontroll.

Konklusjonen av studiene er altså at Ashwagandha gir langt flere positive helseeffekter enn først antatt.

Over 19000 nordmenn har allerede startet med Ashwagndha Forte

Det har vært mange nyhetsoppslag de siste årene, som stiller spørsmålstegn ved nordmenns evne og vilje til å jobbe mot den nye folkeplagen: STRESS og URO.

Det skrives også mye om at du bør holde hodet aktivt for å ikke miste hukommelsen, oppmerksomheten og evnen til å fokusere. Likevel gjøres det lite for å hjelpe DEG med å motvirke dette.

Kanskje har disse oppslagene vært medvirkende til salgseksplosjonen av dette kosttilskuddet – som har vise seg effektivt mot nettopp stress og kramper, og positivt for hukommelsen.

Hver måned bestiller over tusen nye brukere sin gratis prøvepakke, men det har ikke alltid vært enkelt å levere til alle de nye kundene.

Dag Tore i Nature Pharma Norge er sjokkert over den enorme responsen:

– Jeg er superfornøyd med den gode mottakelsen vi har fått på Ashwagandha Forte. I perioder har vi måtte holde igjen, og beklage lang leveringstid. Det har rett og slett ikke vært mulig å produsere i takt med etterspørselen. Nå har vi omsider fått dette kosttilskuddet tilbake på lager i Norge!

Vi feirer salgssuksessen og tusenvis av fornøyde kunder med å invitere deg til å prøve Ashwagandha Forte i hele 30 dager.

Ja Takk! Jeg ønsker å prøve Ashwagandha Forte GRATIS* i 30 dager!

1

Fyll inn ditt telefonnummer

2

Kontroller din adresse og send inn

3

Motta din prøvepakke i løpet av få dager

Henter informasjon, vennligst vent noen få strakser.

Vi har gleden av å invitere deg til å prøve Ashwagandha Forte!

Tilbudet varer kun i en begrenset periode, og en gang pr. husstand.

Du får hele 30 dagers forbruk og betaler kun 55 kr for porto, trygt og raskt levert rett til hjem i din postkasse.

Det er ingen forskuddsbetaling,  bindingstid eller kjøpsforpliktelse i abonnementet, du behøver bare å gi oss beskjed 14 dager før neste utsendelse dersom du ikke ønsker automatiske leveringer.

For at du trygt skal kunne vurdere produktet har du selvsagt også 14 dagers ubetinget angrerett på første forsendelse. Benytter du deg av angreretten må du selv dekke returporto. Les mer om din angrerett her. 

Trygg og sikker bestilling.

     

Nature Pharma Norge AS er registrert hos Mattilsynet og benytter posten til utsendelser av pakker.