Ashwagandha Forte sin støttende virkning på mannlig fruktbarhet og seksuell funksjon

Tradisjonell bruk

Ashwagandha (Withania somnifera Dunal) har vært i tradisjonell bruk i for å støtte mannlig seksuell funksjon og fruktbarhet, samt normal sædproduksjon og sædmobilitet.

Ved nåværende tidspunkt mangler det støttende forskning for at Ashwagandha kan sørge for en økning av sædmengden hos mennesker. Det teoretiseres likevel at inntak av ashwagandha-ekstrakt som et næringstilskudd kan ha en støttende effekt på sædproduksjon. Ashwaganda Forte inneholder dertil også magnesium, vitamin B 12 og vitamin D.

 

Tradisjonell naturmedisin
Menn har de beste utviklingsresultatene

Kliniske studier av Ashwagandha sin effekt på maskulin fertilitet

Det er blitt gjennomført forskjellige kliniske studier av effekten som ashwagandha har på mannlig fertilitet. I India har man målrettet overprøvd de evnene som tillegges planten sin tradisjonelle bruk. Den har også blitt sammenliknet med andre tradisjonelle planter i dette hensynet.

Fokuset for de kliniske studiene var i første omgang analyser og forsøk og målinger med dyr. I løpet av de siste årene har vi også sett noen forsøk med mennesker, både menn og kvinner.

Det viktigste resultatet er at ashwagandha har vist seg som trygg for bruk. Puslespillbitene for hvordan ashwagandha påvirker seksuell funksjon og forplantningsevne begynner også å falle på plass.

Ashwagandhas virkning på humøret

Forskning

ett effektivt middel for et normalt seksualliv

Ashwagandha har vist en effekt når det kommer til vedlikehold av normal fruktbarhet og seksuell funksjon. Studier ser gjerne på for skjellige aspekter av seksuell funksjon og fruktbarhet, som senking av stress i forbindelse med erektil funksjon, mengde av aktive sædceller, lubrikasjon, og liknende.

Planten er effektiv på flere områder. Den hjelper med å vedlikeholde konsentrasjonsevnen og sinnsroen, noe som for mange også kan være hjelpsomt for seksuell prestasjon. Dertil påvirker plantens virkestoffer også kroppens stoffskifte.

Som et resultat kan vi blant annet se mer normalt aktive sædceller.

Forsøk

med 46 menn viser gode resultater

Ashwagandha Forskning

Det er blitt gjennomført begynnende studier, som et 90-dagers pilotprosjekt, ved fem klinikker for ufruktbarhet, i Mumbai, India. Studien involverte 46 mannlige pasienter, i alderen 22 til 40 år, som alle hadde diagnosen oligospermia (-sædmengde mindre enn 20 millioner per milliliter sæd). -Alle mennene hadde hatt regelmessige samleier med en frisk partner, uten noen tegn på kvinnelig ufruktbarhet.

Som del av eksperimentet fikk et tilfeldig utvalg av halvparten av pasientene ashwagandha-rotekstrakt, med en dose på 225 mg, tre ganger daglig.

Den andre halvparten fikk et plasebo tre ganger per dag, og fungerte slik som et kontrollutvalg.

Chandrasekhar K, Kapoor J, Anishetty S. “A Prospective, Randomized Double-Blind, Placebo-Controlled Study of Safety and Efficacy of a High-Concentration Full-Spectrum Extract of Ashwagandha Root in Reducing Stress and Anxiety in Adults.” Indian J Psychol Med. 2012 Jul-Sep;34(3):255-262. DOI: 10.4103/0253-7176.106022.)

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/23439798/

Resultat

På slutten av den 90 dager lange behandlingen hadde pasientene som fikk ashwagandha-ekstrakt en:

167 % økning i sædantall

53 % økning i sædvolum

57 % økning i sædbevegelse

17 % økning av testosteronnivå

Alle forbedringer i tilstanden var statistisk signifikante, sammenliknet med minimale variasjoner i plasebogruppen. Når det kommer til den personlige oppfatningen til pasientene, meldte rundt 70 % at de anså behandlingen som fremragende, mens 12 % i plasebogruppen mente det samme.

Forskerne konkluderte med at: “Resultatet av forsøket gir bevis for tryggheten og hensiktsmessigheten, så vel som toleransen av en behandling med ashwagandha-rotekstrakt.”

Ashwagandha Forte

Vitamin D, Vitamin B-12 og Magnesium har også en positiv effekt på mannlig fruktbarhet

Magnesium sin rolle, når det kommer til fertilitet, er etablert når det kommer til eggstokkenes funksjon, men det er fornuftig å anta at mineralet spiller en liknende rolle for mannens fertilitet. Et av de mikroskopiske bidragene fra dette livsviktige og helsebevarende mineralet, er at det styrker celleveggene. Det er en viktig byggestein for proteinsyntese og celledeling. Derfor bidrar det også til muskelbygging og raskere restitusjon, samt utholdenhet.

Vitamin B 12 har vist seg å være et viktig stoff for sædcelleproduksjon, samtidig som vitaminet spiller mange andre viktige roller i kroppen. Det bidrar til produksjon av røde blodceller, støtter stoffskiftet i cellene, og delingen av arvestoffet. Mangel på vitamin B 12 settes i sammenheng med nedsatt sædkvalitet, så vel som erektil dysfunksjon, og opptreden mangel på vitamin B 12 er relativt vanlig (i rundt 25 % av befolkningen), gjerne som følge av mye bearbeidet og rask mat i kostholdet. Regelmessig inntak av vitamin B 12 øker sædmengden og sædkvaliteten, og gir samtidig mer energi i hverdagen.

Vitamin D spiller også en avgjørende rolle i celledelingsprosessen. Det bidrar samtidig til opptak av mineralene, kalsium og fosfor, noe som i første omgang settes i sammenheng med benvev og tenner. -Men dette påvirker også sædcellene. I studien som omfattet 300 fruktbare menn, så man en klar sammenheng mellom andelen bevegelige sædceller og hvor mye vitamin D mennene hadde i blodet.

For oss betyr dette at Ashwagandha Forte samlet har en bedre effekt for mannlig fertilitet enn, Ashwaganha alene, selv om denne legeurten alene også viser imponerende resultater, både i moderne forskning så vel som i den tradisjonelle naturmedisinen.

Vitamin D is positively associated with sperm motility and increases intracellular calcium in human spermatozoa. Blomberg Jensen1,*, Poul J. Bjerrum2, Torben E. Jessen2, John E. Nielsen1, Ulla N. Joensen1, Inge A. Olesen1, Jørgen H. Petersen3, Anders Juul1, Steen Dissing4 and Niels Jørgensen1. Hum. Reprod. (2011) 26 (6): 1307-1317.)

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/21427118/

Anses som et trygt og effektivt middel for økt fruktbarhet

Men og kvinner deler sykdomsbelastningen med menneskelig ufruktbarhet relativt likt, uansett hvem av dem som er sykdomslidende. Ashwaganda kan muligens hjelpe par med å vedlikeholde seksuell funksjon og støtter helsen til reproduksjonsorganene.

Dette her skapt en etterspørsel etter kosttilskudd som har vist seg som trygge og virkningsfulle. Bruken av ashwagandha har tatt til, siden rotekstraktet fra planten dertil også har vist seg å ha en positiv effekt på takling av stress og på mental ro, i tillegg til at det ser ut til å være en direkte bevarende effekt på fruktbarheten.

Økt fruktbarhet

Terje Vadset (78 år)

Jeg husker ikke helt nøyaktig, men det føltes nesten ut som om krampene forsvant over natten. Jeg var en de heldige utvalgte som opplevde rask virkning og har brukt Ashwagandha Forte i 2 år. Jeg kan ikke se for meg at jeg noen gang kommer til å slutte. Hvis jeg glemmer å ta dem, er det helt forferdelig. 

Marte Fagerli (Trøndelag)

Mitt navn er Marte, er 43 år og jobber full tid som sykepleier. Liker å ha ett aktiv liv, derfor er det viktig for meg å ha overskudd i hverdagen. Med Ashwaganda forte har jeg fått bedre nattesøvn, jeg føler meg mer konsentrert og skjerpa på jobb, og kommer hjem etter endt arbeidsdag og har fortsatt overskudd til hjem, barn og en aktiv fritid. Derfor fortsetter jeg å ta mine Ashwaganda daglig. 

Vibeke K. (61 år)

Jeg tok en tablett Ashwagandha Forte om kvelden med vann, og en neste morgen, og virkningen for mitt vedkommende var umiddelbar. Stresset var borte, hodet klart og konsentrasjonen på topp.

Einar Reitan (Vågå)

Jeg er superfornøyd med å bruke Ashwagandha Forte! Har nå for et par dager siden startet på pakke 2 (eller kanskje 3) av dette fantastiske produktet. Jeg merker tydelig at jeg sover bedre om natta, søvn-kvaliteten er gått opp! Våkner sjeldnere på natta for å måtte gå på toalettet nå. Enkelte netter kan jeg sove uten å våkne før morgenen - det er jo en fantastisk god følelse!

Brit Maria (64 år)

Rent tilfeldig kom jeg over en annonse for Ashwagandha Forte tenkte at jeg kunne gi det et forsøk. Jeg var likevel litt skeptisk da jeg bestilte, jeg var usikker på hvor god effekt disse kom til å ha. 

Nå tar jeg en tablett morgen og en tablett hver kveld, og har ikke hatt antydninger til kramper om natta lenger. Det er helt utrolig at disse tablettene kan gjøre at jeg har fått livet mitt tilbake! En ting er krampene, de er ille nok, men jeg har fått en innvendig ro jeg aldri tidligere har kjent på. Helt fantastisk!

Silvia Sørlie (64 år)

Ashwagandha Forte ga meg en følelse av mer balanse. Jeg begynte å sortere tankene bedre, humøret mitt forbedret seg, og jeg fant en slags yin og yang. Jeg kjenner at en tablett om dagen gir meg mer pusterom. I tillegg sover jeg bedre om natten. 

Jeg kan anbefale Ashwagandha Forte til andre som søker etter en måte å håndtere stress, indre uro, eller søvnproblemer på. Min egen erfaring har vist at naturlige tilskudd kan gjøre en forskjell for å oppnå en bedre livskvalitet.

Vigdis (Tidligere sykepleier)

Jeg har forsøkt det meste for å kvitte meg med det evige tankekjøret som ga meg mye stress og uro. Etter å ha blitt pensjonert så trodde jeg at jeg skulle klare å senke skuldrene og stresse mindre, men uroen og stresset var der daglig uten unntak. 

Det var først etter å ha begynt på Ashwagandha Forte at jeg merket at jeg stresser mindre, og jeg er mye mindre bekymret. Jeg har også fått langt bedre søvnkvalitet, nettopp som følge av at uroen ikke er til stede.

Ragnhild Fosmark (76 år)

-Jeg kunne være trøtt, men når jeg la meg var jeg lys våken igjen. Det var så frustrerende, og når jeg fant annonsen for Ashwagandha Forte på Facebook kl 3 på natta, tenkte jeg at jeg ikke hadde noe å tape på det. Jeg kan nå legge meg og sove som en stein til morgenen, det er helt utrolig!

Det er deilig å omsider få den nødvendige mengden søvn! Jeg har anbefalt Ashwagandha Forte til alle venner og familien, da flere jeg kjenner har et evig tankekjør når de skal legge seg.

Vibeke (50 år)

Jeg bruker ingen medisiner, og har hatt problemer med å finne roen på kveldene. Tre uker etter jeg begynte å ta Ashwagandha Forte spurte min faste hudpleier meg om hva jeg hadde gjort. Hun kunne se endringen på hele meg. Det var ikke lenger tvil om at dette fungerer! Jeg anbefaler Ashwagandha Forte til alle som ønsker energi, samtidig som ønsket om å finne balanse i livet.

Maja Øierud (Drammen)

Det å ta Ashwagandha Forte er faktisk som en A-ha opplevelse! Jeg kan puste lettere, og nå klarer jeg faktisk å slappe av. I tillegg merker jeg at fokuset mitt har endret seg. Nå er jeg ikke så opptatt av hva alle andre tenker og tror om meg, og bare det i seg selv er en “game changer” i livet mitt. Jeg anbefaler Ashwagandha Forte til alle som ønsker energi, samtidig som ønsket om å finne balanse i livet.

Therese Aasvik (Oslo)

Jeg har brukt Ashwaganda Forte i et halvt år nå og merker god virkning. Jeg sover bedre, er mindre stresset og en smerte som jeg har hatt i høyre kne i flere år, er helt borte. Tar en pille hver morgen. Jeg er veldig glad for at det også er B12 i tilskuddet, da jeg gikk over til kjøttfritt kosthold for tre år siden.

Morten Jensehagen (67 år)

I førsten var det bare noe jeg tilfeldigvis så på nett, og bestilte en prøvepakke. Jeg tok det ikke regelmessig, men så syntes jeg det begynte å skje noe så da tok jeg Ashwagandha forte hver dag. Etter en månedstid var jeg ikke lenger i tvil om virkningen, og tar derfor Ashwagandha Forte fast på tredje måneden.

Nå er krampene om natten stort sett helt borte.  Jeg sover endelig godt om natten igjen! Livskvaliteten blir noe helt annet. Når du ikke har kramper i beinet kan du bare ligge å kose deg.

Prøvetilbud

Vi inviterer deg til å prøve Ashwagandha Forte i hele 30 dager til kun 99kr inkludert porto! Dermed kan du også kan erfare de gode virkningene! 

Produsert i Norge

Etter strenge krav fra Mattilsynet

Ingen Bindingstid​

14 dagers angrerett på første forsendelse

Gratis og Rask Frakt

Levert rett hjem til din postkasse

Ja Takk! Jeg ønsker å prøve Ashwagandha Forte i 30 dager til kun 99 kr!

1

Fyll inn ditt telefonnummer

2

Kontroller din adresse og send inn

3

Motta din prøvepakke i løpet av få dager

Henter informasjon, vennligst vent noen få strakser.

Vi har gleden av å invitere deg til å prøve Ashwagandha Forte!

Tilbudet varer kun i en begrenset periode, og en gang pr. husstand.

Du får hele 30 dagers forbruk til kun 99 kr inkludert porto, trygt og raskt levert rett til hjem i din postkasse.

Det er ingen forskuddsbetaling,  bindingstid eller kjøpsforpliktelse i abonnementet, du behøver bare å gi oss beskjed 14 dager før neste utsendelse dersom du ikke ønsker automatiske leveringer.

For at du trygt skal kunne vurdere produktet har du selvsagt også 14 dagers ubetinget angrerett på første forsendelse. Benytter du deg av angreretten må du selv dekke returporto. Les mer om din angrerett her. 

Trygg og sikker bestilling.

     

Nature Pharma Norge AS er registrert hos Mattilsynet og benytter posten til utsendelser av pakker.