Ashwagandha Forte sin effekt på kvinnelig reproduksjonsorganer

Ashwagandha Forte sin effekt på kvinnelig seksuell funksjon​-1

Tradisjonell helsekost

Ashwagandha har flere tradisjonelle bruksområder, blant annet når det kommer til at det forebygger en rekke forskjellige besvær som gjerne opptrer tiltagende med alderen. Deriblant finner vi også at ashwagandha hjelper med å bevare helsen til kvinnelige forplantningsorganer.

I tillegg til ashwagandha, så inneholder Ashwagandha Forte også magnesium, vitamin B 12 og vitamin D. Dette er en kombinasjon av næringsstoffer som store deler av den norske befolkningen har for lite av. Men hvordan støtter disse stoffene kvinnelig reproduktiv funksjon?

Magnesium er viktig for mange av kroppens funksjoner. Mer enn 300 enzymsystemer, forbrenningen i cellene, muskelfunksjonen og blodtrykket, så vel som omsetningen av protein og kalsium er avhengig av tilstrekkelige mengder magnesium for å fungere optimalt. Ved mangel på magnesium kan du oppleve muskelkramper, nummenhet, migrene og kronisk trøtthet. Med andre ord legger magnesium et godt grunnlag for elskoven.

Når det kommer til vitamin D er det blitt gjort mer omfattende forskning på direkte sammenheng mellom vitamin D-nivåer og seksuell funksjon. Her er konklusjonen at det forekommer en forbedring av seksuell funksjon, så vel som en merkbar effekt på depresjoner etter 8 uker med vitamin D–terapi.

Vitamin B 12 settes også i sammenheng med kvinnelig seksuell funksjon. Mangel på vitamin B 12 settes gjerne i sammenheng med depresjon, tap av seksualdrift, konstant trøtthet, konsentrasjonsvansker og problemer med å unnfange. Dermed kan det være fordelaktig å ta Ashwagandha Forte for å øke den kvinnelige seksualdriften, så vel som den funksjonen til forplantningsorganene.

 

Tradisjonell naturmedisin

Ashwaganda Forte ved graviditet eller rundt forsøk på å unnfange?

Vi anbefaler ikke Ashwagandha Forte for kvinner, om de er gravide, eller forsøker å unnfange. Vitamin B12, vitamin D og magnesium kan ved siden av blant annet folsyre og jern, være fordelaktige kosttilskudd under svangerskap, men regelmessig bruk av ashwagandha-ekstrakt kan muligens føre til forhøyet fødselsvekt hos fosteret.

Forskning på kvinnelig seksuell dysfunksjon

Forskning

på kvinnelig seksuell dysfunksjon

Mange kvinner opplever det som diagnostiseres som seksuell dysfunksjon, med orgasmeproblemer og seksuelle vansker. Innen tradisjonell indisk medisin har ashwagandha blitt brukt som et naturlig middel for å beskytte kroppen mot stress, men også for å bevare seksuell funksjon.

I følgende forskningseksperiment ble det undersøkt hvorvidt ashwagandha-rot-ekstrakt (slik som i Ashwaghanda Forte) kan brukes for å bevare normal kvinnelig seksuell funksjon.

Forsøk

med 50 kvinner viser gode resultater

Ashwagandha Forskning

Eksperimentet ble gjennomført som en dobbel blind studie, som varte 8 uker. En gruppe på 50 kvinner i alderen 21 til 50, med diagnosen seksuell dysfunksjon deltok i studien. Alle kvinner var i et fast heteroseksuelt forhold som hadde vart i mer enn et år. Kvinnene ble fordelt på to grupper. Den ene gruppen mottok to daglige doser av 300 mg ashwagandha-rot ekstrakt. Den andre gruppen mottok et plasebo. Dertil deltok alle kvinner i samtaleterapi.

Seksuell funksjon ble deretter evaluert med to psykologiske evalueringer, så vel ett spørreskjema og en opptelling av vellykkede seksuelle sammenkomster.

Resultat

Det var liten forskjell i antall seksuelle aktiviteter mellom gruppene, men det var en merkbar forbedring i kvaliteten på den seksuelle aktiviteten til gruppen av kvinner som mottok ashwagandha.

Høyere total score på spørreskjema for seksuell funksjon

Høyere total score på spørreskjema for seksuell funksjon

Bedre og forbedret lyst

Bedre og forbedret lyst

Mindre bruk for kunstig glidemiddel

Mindre bruk for kunstig glidemiddel

Forbedret orgasme og seksuell tilfredsstillelse

Forbedret orgasme og seksuell tilfredsstillelse

Ashwagandha Forte

Hjelper for seksuell funksjon og nytelse

Undersøkelser antyder at opptil to tredeler av kvinner opplever seksuell dysfunksjon som de selv anser som problematisk, på et eller annet tidspunkt i løpet av livet. Problemene opptrer gjerne i sammenheng med emosjonelle problemer og stress.

I den nevnte undersøkelsen ble ashwagandha brukt sammen med samtaleterapi, noe som reduserte stress, samtidig som ashwagandha-inntaket førte til en økning i målt mengde kjønnshormoner økte. 

Terje Vadset (78 år)

Jeg husker ikke helt nøyaktig, men det føltes nesten ut som om krampene forsvant over natten. Jeg var en de heldige utvalgte som opplevde rask virkning og har brukt Ashwagandha Forte i 2 år. Jeg kan ikke se for meg at jeg noen gang kommer til å slutte. Hvis jeg glemmer å ta dem, er det helt forferdelig. 

Marte Fagerli (Trøndelag)

Mitt navn er Marte, er 43 år og jobber full tid som sykepleier. Liker å ha ett aktiv liv, derfor er det viktig for meg å ha overskudd i hverdagen. Med Ashwaganda forte har jeg fått bedre nattesøvn, jeg føler meg mer konsentrert og skjerpa på jobb, og kommer hjem etter endt arbeidsdag og har fortsatt overskudd til hjem, barn og en aktiv fritid. Derfor fortsetter jeg å ta mine Ashwaganda daglig. 

Vibeke K. (61 år)

Jeg tok en tablett Ashwagandha Forte om kvelden med vann, og en neste morgen, og virkningen for mitt vedkommende var umiddelbar. Stresset var borte, hodet klart og konsentrasjonen på topp.

Einar Reitan (Vågå)

Jeg er superfornøyd med å bruke Ashwagandha Forte! Har nå for et par dager siden startet på pakke 2 (eller kanskje 3) av dette fantastiske produktet. Jeg merker tydelig at jeg sover bedre om natta, søvn-kvaliteten er gått opp! Våkner sjeldnere på natta for å måtte gå på toalettet nå. Enkelte netter kan jeg sove uten å våkne før morgenen - det er jo en fantastisk god følelse!

Brit Maria (64 år)

Rent tilfeldig kom jeg over en annonse for Ashwagandha Forte tenkte at jeg kunne gi det et forsøk. Jeg var likevel litt skeptisk da jeg bestilte, jeg var usikker på hvor god effekt disse kom til å ha. 

Nå tar jeg en tablett morgen og en tablett hver kveld, og har ikke hatt antydninger til kramper om natta lenger. Det er helt utrolig at disse tablettene kan gjøre at jeg har fått livet mitt tilbake! En ting er krampene, de er ille nok, men jeg har fått en innvendig ro jeg aldri tidligere har kjent på. Helt fantastisk!

Silvia Sørlie (64 år)

Ashwagandha Forte ga meg en følelse av mer balanse. Jeg begynte å sortere tankene bedre, humøret mitt forbedret seg, og jeg fant en slags yin og yang. Jeg kjenner at en tablett om dagen gir meg mer pusterom. I tillegg sover jeg bedre om natten. 

Jeg kan anbefale Ashwagandha Forte til andre som søker etter en måte å håndtere stress, indre uro, eller søvnproblemer på. Min egen erfaring har vist at naturlige tilskudd kan gjøre en forskjell for å oppnå en bedre livskvalitet.

Vigdis (Tidligere sykepleier)

Jeg har forsøkt det meste for å kvitte meg med det evige tankekjøret som ga meg mye stress og uro. Etter å ha blitt pensjonert så trodde jeg at jeg skulle klare å senke skuldrene og stresse mindre, men uroen og stresset var der daglig uten unntak. 

Det var først etter å ha begynt på Ashwagandha Forte at jeg merket at jeg stresser mindre, og jeg er mye mindre bekymret. Jeg har også fått langt bedre søvnkvalitet, nettopp som følge av at uroen ikke er til stede.

Ragnhild Fosmark (76 år)

-Jeg kunne være trøtt, men når jeg la meg var jeg lys våken igjen. Det var så frustrerende, og når jeg fant annonsen for Ashwagandha Forte på Facebook kl 3 på natta, tenkte jeg at jeg ikke hadde noe å tape på det. Jeg kan nå legge meg og sove som en stein til morgenen, det er helt utrolig!

Det er deilig å omsider få den nødvendige mengden søvn! Jeg har anbefalt Ashwagandha Forte til alle venner og familien, da flere jeg kjenner har et evig tankekjør når de skal legge seg.

Vibeke (50 år)

Jeg bruker ingen medisiner, og har hatt problemer med å finne roen på kveldene. Tre uker etter jeg begynte å ta Ashwagandha Forte spurte min faste hudpleier meg om hva jeg hadde gjort. Hun kunne se endringen på hele meg. Det var ikke lenger tvil om at dette fungerer! Jeg anbefaler Ashwagandha Forte til alle som ønsker energi, samtidig som ønsket om å finne balanse i livet.

Maja Øierud (Drammen)

Det å ta Ashwagandha Forte er faktisk som en A-ha opplevelse! Jeg kan puste lettere, og nå klarer jeg faktisk å slappe av. I tillegg merker jeg at fokuset mitt har endret seg. Nå er jeg ikke så opptatt av hva alle andre tenker og tror om meg, og bare det i seg selv er en “game changer” i livet mitt. Jeg anbefaler Ashwagandha Forte til alle som ønsker energi, samtidig som ønsket om å finne balanse i livet.

Therese Aasvik (Oslo)

Jeg har brukt Ashwaganda Forte i et halvt år nå og merker god virkning. Jeg sover bedre, er mindre stresset og en smerte som jeg har hatt i høyre kne i flere år, er helt borte. Tar en pille hver morgen. Jeg er veldig glad for at det også er B12 i tilskuddet, da jeg gikk over til kjøttfritt kosthold for tre år siden.

Morten Jensehagen (67 år)

I førsten var det bare noe jeg tilfeldigvis så på nett, og bestilte en prøvepakke. Jeg tok det ikke regelmessig, men så syntes jeg det begynte å skje noe så da tok jeg Ashwagandha forte hver dag. Etter en månedstid var jeg ikke lenger i tvil om virkningen, og tar derfor Ashwagandha Forte fast på tredje måneden.

Nå er krampene om natten stort sett helt borte.  Jeg sover endelig godt om natten igjen! Livskvaliteten blir noe helt annet. Når du ikke har kramper i beinet kan du bare ligge å kose deg.

Prøvetilbud

Vi inviterer deg til å prøve Ashwagandha Forte i hele 30 dager til kun 99kr inkludert porto! Dermed kan du også kan erfare de gode virkningene! 

Produsert i Norge

Etter strenge krav fra Mattilsynet

Ingen Bindingstid​

14 dagers angrerett på første forsendelse

Gratis og Rask Frakt

Levert rett hjem til din postkasse

Ja Takk! Jeg ønsker å prøve Ashwagandha Forte i 30 dager til kun 99 kr!

1

Fyll inn ditt telefonnummer

2

Kontroller din adresse og send inn

3

Motta din prøvepakke i løpet av få dager

Henter informasjon, vennligst vent noen få strakser.

Vi har gleden av å invitere deg til å prøve Ashwagandha Forte!

Tilbudet varer kun i en begrenset periode, og en gang pr. husstand.

Du får hele 30 dagers forbruk til kun 99 kr inkludert porto, trygt og raskt levert rett til hjem i din postkasse.

Det er ingen forskuddsbetaling,  bindingstid eller kjøpsforpliktelse i abonnementet, du behøver bare å gi oss beskjed 14 dager før neste utsendelse dersom du ikke ønsker automatiske leveringer.

For at du trygt skal kunne vurdere produktet har du selvsagt også 14 dagers ubetinget angrerett på første forsendelse. Benytter du deg av angreretten må du selv dekke returporto. Les mer om din angrerett her. 

Trygg og sikker bestilling.

     

Nature Pharma Norge AS er registrert hos Mattilsynet og benytter posten til utsendelser av pakker.