Ashwagandha Forte for personlig pleie

Ashwagandha Forte for personlig pleie​

Tradisjonell nytteplante

Ashwagandha Forte har mange egenskaper som kan bidra med å vedlikeholde utseende av både hud og hår. Plantens rot er stappet med antioksidanter og aktive andeler av ashwagandharot-ekstraktet er generelt foryngende.

Ashwagandha hjelper med å bevare huden, og nyere forskning støtter opp om tradisjonen. Samtidig inneholder Ashwagandha Forte også magnesium, Vitamin B 12 og vitamin D. Gode kosttilskudd for våre nordlige breddegrader.

 

 

 

Tradisjonell naturmedisin

Ingrediensenes egenskaper 

Vitamin D er med på å styrke knokler og tenner, og styrker immunsystemet og celledelingen, noe som også bidrar til betennelsesdemping og raskere leging av sår, og en friskere hud. Som kjent lager kroppen selv vitamin D når huden utsettes for sollys, men det kan bli litt manko på solskinn, spesielt i løpet av den lange nordiske vinteren. Derfor er det viktig å ta den til seg som et kosttilskudd.

Magnesium bidrar også positivt til den personlige pleien. Det støtter immunsystemet, vedlikeholder knokler og tenner, og bidrar til en god forbrenning og mer avansert proteinsyntese, noe som også vedlikeholder en frisk kropp. Samtidig balanserer magnesiumet vannbeholdningen i kroppen, mens ashwagandha alene kan virke vanndrivende, som te eller kaffe. Slik holdes huden hydrert når du bruker Ashwagandha Forte.

Vitamin B 12 bidrar også til den personlige pleien og er blant annet et effektivt middel for å vedlikeholde en hydrert hud fri for utslett. På generelt grunnlag hjelper B 12 også med å fornye kroppens celler, og leger skadede celler. Vitaminet er også essensielt for dannelsen av røde blodlegemer, det støtter immunsystemet, og bidrar til en normal forbrenning.

Ashwagandha sine hudpleiende egenskaper

Antioksidanter bekjemper tegn på aldring, som rynker, linjer og ujevnheter.

Fukter huden, ved å øke produksjonen av collagen.

Fjerner urenheter

Beskytter huden, fjerner urenheter og gir en sunn hud

Biotique Orris Root Face & Body Cleanser, er en urtegele tiltenkt for daglig bruk. Ingrediensene inkluderer orris-rot, ashwagandha, neem-bark, og kikar gond. Disse hjelper mot akne, nærer og beskytter huden, og gir den bedre tekstur. Den foryngende gelen fjerner urenheter og gir en sunn hud.

Reduserer rynker

Lyser opp og gjevner ut huden rundt øynene

Inveda sin Under Eye Cream for alle hudtyper inneholder også ashwagandha, så vel som gotukola. Dette er en god kombinasjon for å gi fuktighet til det følsomme området, under og rundt øyet. Den hjelper med å redusere mørke ringer og smilerynker, og den lyser opp og jevner ut huden i området rundt øynene.

Ashwagandha holder huden ungdommelig

Reduserer aldring

Holder huden ungdommelig

Tattva sin Herb’s Organics Skin Rejuvinating Anti-Aging Supercritical Cream er for det første 100 % organisk. Den inneholder en blanding av ashwagandha, indisk stikkelsbær, lakris, indisk basilikum, bacopa, turmeric, indisk sarsaparilla, nellik og sandeltreolje. Virkestoffene strammer huden ved å styrke det underliggende vevet, noe som gir fjes og hals en mer ungdommelig fremtoning.

Gir næring

Hvetenæring for huden av hvetekimeolje og honning

Wheatnourish Wheatgerm Oil & Honey Nurishment Creme, fra Lotus Herbals, er laget av ashwagandha-ekstrakt og tulsi, i forbindelse med hvetekimeolje, mandelolje og honning. Hvetenæringen fungerer foryngende og betennelseshindrende, takket være ashwagandha-ekstraktet, og virker naturlig strammende og antiseptisk, takket være virkestoffer fra tulsi.

Hele kroppen

Gir fuktighet til hele koppen

Bianca Rosa sin Ashwagandha Extract Cream har en kraftigere dose av de aktive stoffene i Ashwagandha, med hele 1,5 % withanolider, så vel som jojobaolje og ekstrakt fra grønn te. I motsetning til andre fuktighetsgivende kremer, er denne ikke kun ment for bruk i ansiktet og på halsen.

Annsiktspleie

Balanserer og gir fuktig og myk hud

Annmarie Skin Care har en urtebasert Olje for normal- og kombinasjonshud. En av de viktigste bestanddelene er ashwagandha, men i kombinasjon med en rekke andre urter, som bidrar til å balansere huden, og til å gi fuktig og myk hud.

Ingrediensene inkluderer: Echinacea, Calendula, Røkelse, Rhodiola, Gojibær, Ginko, Acai, Rosmarin, Rooibos, Comfrey

Hår

Ashwagandha sine hårpleiende egenskaper

Ashwagandha Forte Styrker håret og bidrar til at det ikke knekker.

Styrker håret og bidrar til at det ikke knekker.

Hindrer tap av melanin i håret, noe som forsinker forgråing.

Bekjemper stress, reduserer hårtap, ved å senke cortisolnivået.

Aktiverer og stimulerer hårsekkene

Terje Vadset (78 år)

Jeg husker ikke helt nøyaktig, men det føltes nesten ut som om krampene forsvant over natten. Jeg var en de heldige utvalgte som opplevde rask virkning og har brukt Ashwagandha Forte i 2 år. Jeg kan ikke se for meg at jeg noen gang kommer til å slutte. Hvis jeg glemmer å ta dem, er det helt forferdelig. 

Marte Fagerli (Trøndelag)

Mitt navn er Marte, er 43 år og jobber full tid som sykepleier. Liker å ha ett aktiv liv, derfor er det viktig for meg å ha overskudd i hverdagen. Med Ashwaganda forte har jeg fått bedre nattesøvn, jeg føler meg mer konsentrert og skjerpa på jobb, og kommer hjem etter endt arbeidsdag og har fortsatt overskudd til hjem, barn og en aktiv fritid. Derfor fortsetter jeg å ta mine Ashwaganda daglig. 

Vibeke K. (61 år)

Jeg tok en tablett Ashwagandha Forte om kvelden med vann, og en neste morgen, og virkningen for mitt vedkommende var umiddelbar. Stresset var borte, hodet klart og konsentrasjonen på topp.

Einar Reitan (Vågå)

Jeg er superfornøyd med å bruke Ashwagandha Forte! Har nå for et par dager siden startet på pakke 2 (eller kanskje 3) av dette fantastiske produktet. Jeg merker tydelig at jeg sover bedre om natta, søvn-kvaliteten er gått opp! Våkner sjeldnere på natta for å måtte gå på toalettet nå. Enkelte netter kan jeg sove uten å våkne før morgenen - det er jo en fantastisk god følelse!

Brit Maria (64 år)

Rent tilfeldig kom jeg over en annonse for Ashwagandha Forte tenkte at jeg kunne gi det et forsøk. Jeg var likevel litt skeptisk da jeg bestilte, jeg var usikker på hvor god effekt disse kom til å ha. 

Nå tar jeg en tablett morgen og en tablett hver kveld, og har ikke hatt antydninger til kramper om natta lenger. Det er helt utrolig at disse tablettene kan gjøre at jeg har fått livet mitt tilbake! En ting er krampene, de er ille nok, men jeg har fått en innvendig ro jeg aldri tidligere har kjent på. Helt fantastisk!

Silvia Sørlie (64 år)

Ashwagandha Forte ga meg en følelse av mer balanse. Jeg begynte å sortere tankene bedre, humøret mitt forbedret seg, og jeg fant en slags yin og yang. Jeg kjenner at en tablett om dagen gir meg mer pusterom. I tillegg sover jeg bedre om natten. 

Jeg kan anbefale Ashwagandha Forte til andre som søker etter en måte å håndtere stress, indre uro, eller søvnproblemer på. Min egen erfaring har vist at naturlige tilskudd kan gjøre en forskjell for å oppnå en bedre livskvalitet.

Vigdis (Tidligere sykepleier)

Jeg har forsøkt det meste for å kvitte meg med det evige tankekjøret som ga meg mye stress og uro. Etter å ha blitt pensjonert så trodde jeg at jeg skulle klare å senke skuldrene og stresse mindre, men uroen og stresset var der daglig uten unntak. 

Det var først etter å ha begynt på Ashwagandha Forte at jeg merket at jeg stresser mindre, og jeg er mye mindre bekymret. Jeg har også fått langt bedre søvnkvalitet, nettopp som følge av at uroen ikke er til stede.

Ragnhild Fosmark (76 år)

-Jeg kunne være trøtt, men når jeg la meg var jeg lys våken igjen. Det var så frustrerende, og når jeg fant annonsen for Ashwagandha Forte på Facebook kl 3 på natta, tenkte jeg at jeg ikke hadde noe å tape på det. Jeg kan nå legge meg og sove som en stein til morgenen, det er helt utrolig!

Det er deilig å omsider få den nødvendige mengden søvn! Jeg har anbefalt Ashwagandha Forte til alle venner og familien, da flere jeg kjenner har et evig tankekjør når de skal legge seg.

Vibeke (50 år)

Jeg bruker ingen medisiner, og har hatt problemer med å finne roen på kveldene. Tre uker etter jeg begynte å ta Ashwagandha Forte spurte min faste hudpleier meg om hva jeg hadde gjort. Hun kunne se endringen på hele meg. Det var ikke lenger tvil om at dette fungerer! Jeg anbefaler Ashwagandha Forte til alle som ønsker energi, samtidig som ønsket om å finne balanse i livet.

Maja Øierud (Drammen)

Det å ta Ashwagandha Forte er faktisk som en A-ha opplevelse! Jeg kan puste lettere, og nå klarer jeg faktisk å slappe av. I tillegg merker jeg at fokuset mitt har endret seg. Nå er jeg ikke så opptatt av hva alle andre tenker og tror om meg, og bare det i seg selv er en “game changer” i livet mitt. Jeg anbefaler Ashwagandha Forte til alle som ønsker energi, samtidig som ønsket om å finne balanse i livet.

Therese Aasvik (Oslo)

Jeg har brukt Ashwaganda Forte i et halvt år nå og merker god virkning. Jeg sover bedre, er mindre stresset og en smerte som jeg har hatt i høyre kne i flere år, er helt borte. Tar en pille hver morgen. Jeg er veldig glad for at det også er B12 i tilskuddet, da jeg gikk over til kjøttfritt kosthold for tre år siden.

Morten Jensehagen (67 år)

I førsten var det bare noe jeg tilfeldigvis så på nett, og bestilte en prøvepakke. Jeg tok det ikke regelmessig, men så syntes jeg det begynte å skje noe så da tok jeg Ashwagandha forte hver dag. Etter en månedstid var jeg ikke lenger i tvil om virkningen, og tar derfor Ashwagandha Forte fast på tredje måneden.

Nå er krampene om natten stort sett helt borte.  Jeg sover endelig godt om natten igjen! Livskvaliteten blir noe helt annet. Når du ikke har kramper i beinet kan du bare ligge å kose deg.

Prøvetilbud

Vi inviterer deg til å prøve Ashwagandha Forte i hele 30 dager til kun 99kr inkludert porto! Dermed kan du også kan erfare de gode virkningene! 

Produsert i Norge

Etter strenge krav fra Mattilsynet

Ingen Bindingstid​

14 dagers angrerett på første forsendelse

Gratis og Rask Frakt

Levert rett hjem til din postkasse

Ja Takk! Jeg ønsker å prøve Ashwagandha Forte i 30 dager til kun 99 kr!

1

Fyll inn ditt telefonnummer

2

Kontroller din adresse og send inn

3

Motta din prøvepakke i løpet av få dager

Henter informasjon, vennligst vent noen få strakser.

Vi har gleden av å invitere deg til å prøve Ashwagandha Forte!

Tilbudet varer kun i en begrenset periode, og en gang pr. husstand.

Du får hele 30 dagers forbruk til kun 99 kr inkludert porto, trygt og raskt levert rett til hjem i din postkasse.

Det er ingen forskuddsbetaling,  bindingstid eller kjøpsforpliktelse i abonnementet, du behøver bare å gi oss beskjed 14 dager før neste utsendelse dersom du ikke ønsker automatiske leveringer.

For at du trygt skal kunne vurdere produktet har du selvsagt også 14 dagers ubetinget angrerett på første forsendelse. Benytter du deg av angreretten må du selv dekke returporto. Les mer om din angrerett her. 

Trygg og sikker bestilling.

     

Nature Pharma Norge AS er registrert hos Mattilsynet og benytter posten til utsendelser av pakker.