Hvordan hjelper Ashwagandha Forte med å vedlikeholde et godt humør for en gladere hverdag?

Bedre humør og en gladere hverdag

Tradisjonell helsekost

Godt humør er noe som er subjektivt, men det er mange objektive faktorer som kan påvirke humøret og gjør oss gladere. Det å ha helsen i behold og det å være frisk er viktige faktorer. Kosttilskuddet Ashwagandha Forte kan bidra til dette på flere forskjellige vis.

Rot-ekstrakt fra urteplanten Ashwagandha har blitt brukt som et naturlig middel for å gjøre livet mer behagelig, og for å holde på helsen i høy alder. Planten virker avslappende i perioder preget av nervøsitet og bekymringer, brukes for styrkebygging og bevarer respirasjonssystemet og hjerte-karsystemet.

I tillegg til ashwagandha, inneholder Ashwagandha Forte også vitamin D, vitamin B12 og mineralet magnesium. Felles for disse tre næringsstoffene er at de gjerne mangler i kostholdet til mange folk i Norge. De vedlikeholder et fungerende immunsystem, vanlig husk og tankegang, og hjelper med å vedlikeholde kroppen. B12 er ofte det vitaminet som mangler, når vi føler oss slappe, tåkete og umotiverte.

Tradisjonell naturmedisin

Kan Ashwagandha holde oss glade?

Et av de tradisjonelle hovedbruksområdene til ashwagandha er aldersomsorg og vedlikehold av kognitiv funksjon. Det virker støttende mot nervøsitet og beroliger sinnet. Nå bekymringer ikke lenger veier så tungt, og når stress ikke lenger er ekstremt belastende, kan vi definitivt si at dette er noe som gjør deg gladere.

En av de vanlige fordelene, om man sammenlikner med syntetiske medisiner, er at man vanligvis ikke blir døsig eller slapp på dagtid, heller det motsatte, mens en halv dagsdose på kveldstid, når man ønsker å sove, bidrar til raskere innsovning og mer behagelig søvn.

 

 

 

Ashwagandhas virkning på humøret

Forskning

på Ashwagandhas virkning på humøret

Det finnes mange forskjellige studier av hvordan ashwagandha samvirker med psyken og bevarer den mentale helsen. I en oversiktsstudie, det vil si en systematisk oversikt over andre gjennomførte studier, fra 2021, samles vitenskapelige erfaringer på ashwagandhas effekt.

Dette inkluderer 7 studier rundt stress og angst, 5 studier som fokuserer på atletisk ytelse og utvikling, 4 studier om smertebehandling, 5 studier på kognitiv ytelse og kronisk utslitthet, og en studie på generelt velvære og livskvalitet. Oversikten inkluderte at alle studier kommer frem til at ashwagandha har en positiv effekt, og at regelmessigbruk ikke er farlig.

Forsøk

med 50 individer viser gode resultater

Ashwagandha gjør deg gladere

Målet med studien var i første omgang å se på om det er trygt å innta ashwagandha, men også hvilken effekt inntaket av plantens rot hadde på deltakerne i studien, spesielt med hensyn til helse, velbefinnende og søvn.

Studien gikk over 12 uker, og inkluderte mennesker mellom 61 og 81 år. Femti personer deltok i studien, og ble fordelt på to grupper på 25 personer, hvor den ene gruppen mottok plasebo, og fungerte som kontroll, men den andre gruppen mottok en daglig dose med 600 mg ashwagandha-rotekstrakt (slik som i Ashwagandha Forte).

Resultatene ble evaluert med spørreskjema om søvnkvalitet, mental funksjon ved våkning, og legenes vurderinger etter undersøkelse av blodtrykk, hjerterytme og kroppsmasseindeks.

Chandrasekhar K, Kapoor J, Anishetty S. “A Prospective, Randomized Double-Blind, Placebo-Controlled Study of Safety and Efficacy of a High-Concentration Full-Spectrum Extract of Ashwagandha Root in Reducing Stress and Anxiety in Adults.” Indian J Psychol Med. 2012 Jul-Sep;34(3):255-262. DOI: 10.4103/0253-7176.106022.)

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/23439798/

Resultatet tilsier at ashwagandha hjelper med å holde humøret

Forandringen etter 12 uker med 600 mg Ashwagadha-ekstrakt per dag

Egenvurdering av egen livskvalitet meget godt forbedret over 3 måneder

Merkbar gradvis forbedret søvnkvalitet

Forbedret oppmerksomhet og interaksjon med folk på dagtid

opplagt og uthvilt

De våkner opplagte og uthvilte

 

Ashwagandha anses som trygt for den eldre delen av befolkningen, og at få hadde besvær med å ta ashwagandha. 85 % av deltakerne i ashwaghanda gruppen vurderte ashwagandha som “fremragende”, mens kun 35 % i plasebogruppen mente at plaseboet hadde vært “fremragende”.

Ashwagandha Forte

Andre virkestoffer bidrar også til et bedre humør

Mens Aswagandha alene hjelper deg med å håndtere nervøsitet, og hjelper med en raskere og bedre innsovning hos de fleste deltakerne i mange forskjellige studiene er det også fornuftig å anta at den gir et bedre humør. Den som sover bedre og er mer opplagt er som regel også mer glad og fornøyd. Ashwagandha Forte har dessuten en kombinasjon av vitaminer og mineraler som også bidrar til en gladere hverdag.

Vitamin B 12 i tilstrekkelige mengder er spesielt viktig for at man føler seg glad og fornøyd. Vitaminet er også viktig for å vedlikeholde en normal kognitiv funksjon og for korttidsminne. Mange nordmenn har for lite vitamin B12 i sitt vanlige kosthold. Om du fyller opp reservene er sjansen god for at du føler deg bedre og mer balansert.

Magnesium bidrar til normal energiomsetning og det bidrar til nervesystemets normale funksjon. Om du har et balansert inntak av magnesium vil du ha mer energi og overskudd, samt mindre muskelsmerter etter trening. Ett godt tilskudd for en mer lykkelig hverdag.

En ekstra dose Vitamin D kan også hjelpe på humøret. Spesielt i den mørke årstiden, når huden vår ikke får nok solstråler til selv å fremstille tilstrekkelige mengder. Dertil styrker vitamin D kroppens immunsystem, noe som bidrar til at du kan ha en aktiv hverdag.

Terje Vadset (78 år)

Jeg husker ikke helt nøyaktig, men det føltes nesten ut som om krampene forsvant over natten. Jeg var en de heldige utvalgte som opplevde rask virkning og har brukt Ashwagandha Forte i 2 år. Jeg kan ikke se for meg at jeg noen gang kommer til å slutte. Hvis jeg glemmer å ta dem, er det helt forferdelig. 

Marte Fagerli (Trøndelag)

Mitt navn er Marte, er 43 år og jobber full tid som sykepleier. Liker å ha ett aktiv liv, derfor er det viktig for meg å ha overskudd i hverdagen. Med Ashwaganda forte har jeg fått bedre nattesøvn, jeg føler meg mer konsentrert og skjerpa på jobb, og kommer hjem etter endt arbeidsdag og har fortsatt overskudd til hjem, barn og en aktiv fritid. Derfor fortsetter jeg å ta mine Ashwaganda daglig. 

Vibeke K. (61 år)

Jeg tok en tablett Ashwagandha Forte om kvelden med vann, og en neste morgen, og virkningen for mitt vedkommende var umiddelbar. Stresset var borte, hodet klart og konsentrasjonen på topp.

Einar Reitan (Vågå)

Jeg er superfornøyd med å bruke Ashwagandha Forte! Har nå for et par dager siden startet på pakke 2 (eller kanskje 3) av dette fantastiske produktet. Jeg merker tydelig at jeg sover bedre om natta, søvn-kvaliteten er gått opp! Våkner sjeldnere på natta for å måtte gå på toalettet nå. Enkelte netter kan jeg sove uten å våkne før morgenen - det er jo en fantastisk god følelse!

Brit Maria (64 år)

Rent tilfeldig kom jeg over en annonse for Ashwagandha Forte tenkte at jeg kunne gi det et forsøk. Jeg var likevel litt skeptisk da jeg bestilte, jeg var usikker på hvor god effekt disse kom til å ha. 

Nå tar jeg en tablett morgen og en tablett hver kveld, og har ikke hatt antydninger til kramper om natta lenger. Det er helt utrolig at disse tablettene kan gjøre at jeg har fått livet mitt tilbake! En ting er krampene, de er ille nok, men jeg har fått en innvendig ro jeg aldri tidligere har kjent på. Helt fantastisk!

Silvia Sørlie (64 år)

Ashwagandha Forte ga meg en følelse av mer balanse. Jeg begynte å sortere tankene bedre, humøret mitt forbedret seg, og jeg fant en slags yin og yang. Jeg kjenner at en tablett om dagen gir meg mer pusterom. I tillegg sover jeg bedre om natten. 

Jeg kan anbefale Ashwagandha Forte til andre som søker etter en måte å håndtere stress, indre uro, eller søvnproblemer på. Min egen erfaring har vist at naturlige tilskudd kan gjøre en forskjell for å oppnå en bedre livskvalitet.

Vigdis (Tidligere sykepleier)

Jeg har forsøkt det meste for å kvitte meg med det evige tankekjøret som ga meg mye stress og uro. Etter å ha blitt pensjonert så trodde jeg at jeg skulle klare å senke skuldrene og stresse mindre, men uroen og stresset var der daglig uten unntak. 

Det var først etter å ha begynt på Ashwagandha Forte at jeg merket at jeg stresser mindre, og jeg er mye mindre bekymret. Jeg har også fått langt bedre søvnkvalitet, nettopp som følge av at uroen ikke er til stede.

Ragnhild Fosmark (76 år)

-Jeg kunne være trøtt, men når jeg la meg var jeg lys våken igjen. Det var så frustrerende, og når jeg fant annonsen for Ashwagandha Forte på Facebook kl 3 på natta, tenkte jeg at jeg ikke hadde noe å tape på det. Jeg kan nå legge meg og sove som en stein til morgenen, det er helt utrolig!

Det er deilig å omsider få den nødvendige mengden søvn! Jeg har anbefalt Ashwagandha Forte til alle venner og familien, da flere jeg kjenner har et evig tankekjør når de skal legge seg.

Vibeke (50 år)

Jeg bruker ingen medisiner, og har hatt problemer med å finne roen på kveldene. Tre uker etter jeg begynte å ta Ashwagandha Forte spurte min faste hudpleier meg om hva jeg hadde gjort. Hun kunne se endringen på hele meg. Det var ikke lenger tvil om at dette fungerer! Jeg anbefaler Ashwagandha Forte til alle som ønsker energi, samtidig som ønsket om å finne balanse i livet.

Maja Øierud (Drammen)

Det å ta Ashwagandha Forte er faktisk som en A-ha opplevelse! Jeg kan puste lettere, og nå klarer jeg faktisk å slappe av. I tillegg merker jeg at fokuset mitt har endret seg. Nå er jeg ikke så opptatt av hva alle andre tenker og tror om meg, og bare det i seg selv er en “game changer” i livet mitt. Jeg anbefaler Ashwagandha Forte til alle som ønsker energi, samtidig som ønsket om å finne balanse i livet.

Therese Aasvik (Oslo)

Jeg har brukt Ashwaganda Forte i et halvt år nå og merker god virkning. Jeg sover bedre, er mindre stresset og en smerte som jeg har hatt i høyre kne i flere år, er helt borte. Tar en pille hver morgen. Jeg er veldig glad for at det også er B12 i tilskuddet, da jeg gikk over til kjøttfritt kosthold for tre år siden.

Morten Jensehagen (67 år)

I førsten var det bare noe jeg tilfeldigvis så på nett, og bestilte en prøvepakke. Jeg tok det ikke regelmessig, men så syntes jeg det begynte å skje noe så da tok jeg Ashwagandha forte hver dag. Etter en månedstid var jeg ikke lenger i tvil om virkningen, og tar derfor Ashwagandha Forte fast på tredje måneden.

Nå er krampene om natten stort sett helt borte.  Jeg sover endelig godt om natten igjen! Livskvaliteten blir noe helt annet. Når du ikke har kramper i beinet kan du bare ligge å kose deg.

Prøvetilbud

Vi inviterer deg til å prøve Ashwagandha Forte i hele 30 dager til kun 99kr inkludert porto! Dermed kan du også kan erfare de gode virkningene! 

Produsert i Norge

Etter strenge krav fra Mattilsynet

Ingen Bindingstid​

14 dagers angrerett på første forsendelse

Gratis og Rask Frakt

Levert rett hjem til din postkasse

Ja Takk! Jeg ønsker å prøve Ashwagandha Forte i 30 dager til kun 99 kr!

1

Fyll inn ditt telefonnummer

2

Kontroller din adresse og send inn

3

Motta din prøvepakke i løpet av få dager

Henter informasjon, vennligst vent noen få strakser.

Vi har gleden av å invitere deg til å prøve Ashwagandha Forte!

Tilbudet varer kun i en begrenset periode, og en gang pr. husstand.

Du får hele 30 dagers forbruk til kun 99 kr inkludert porto, trygt og raskt levert rett til hjem i din postkasse.

Det er ingen forskuddsbetaling,  bindingstid eller kjøpsforpliktelse i abonnementet, du behøver bare å gi oss beskjed 14 dager før neste utsendelse dersom du ikke ønsker automatiske leveringer.

For at du trygt skal kunne vurdere produktet har du selvsagt også 14 dagers ubetinget angrerett på første forsendelse. Benytter du deg av angreretten må du selv dekke returporto. Les mer om din angrerett her. 

Trygg og sikker bestilling.

     

Nature Pharma Norge AS er registrert hos Mattilsynet og benytter posten til utsendelser av pakker.